A Mi Napunk! Fesztivál Fürgeden

FB_IMG_1470744302640Nagy izgalommal vágtunk neki “A Mi Napunk!” rendezvénynek, ugyanis erre az alkalomra a fellépő csapat Wild Buffalo bölényekből, és lelkes tanulókból állt, viszont nem voltak velünk a vezér bölényeink!

FB_IMG_1470744265083Megérkezésünkkor Fürgeden a szervezők nagy szeretettel, és még nagyobb adag bogrács pörkölttel fogadtak minket. Az ebéd elfogyasztása után megtekintettük a helyi kézművesek által készített kiállítást, ahol szebbnél szebb dolgokat láthattunk. A falunap programjainak csúszása miatt várakoznunk kellett, de mi feltaláltuk magunkat, és egy rögtönzött flash mob műsort adtunk elő a várakozó közönség, és leginkább az ozorai Idősek Klubja számára, akiknek ezzel nagy örömet okoztunk. 🙂

FB_IMG_1470744348677Izgatottan és kissé bátortalanul kezdtünk neki a produkciónak, hiszen azon a hatalmas színpadon a megszokott támaszaink (Gogo & Linda) nélkül igen csak elveszettnek éreztük magunkat, de miután a közönség sok-sok tapssal díjazta az előadást, utána már bátran fogtunk bele a jelenlévők megtáncoltatásába is.

FB_IMG_1470744309758A közönséget kezdetben nehezen sikerült rábírni a tánctanulásra, de aztán a legbátrabbak, és a fürgedi Szivárvány Tánccsoport néhány tagja lelkesen beálltak közénk. Nagyon gyorsan és ügyesen megtanulták a már jól ismert Pattycake Polkát, amit utána közösen eltáncoltunk.

Fellépésünk elismeréseképpen Fürged Polgármestere Emléklapot ajándékozott nekünk A Mi Napunk!-on való közreműködésért.

–Zsuzsu

–Kapcsolódó galéria

2016_furged_oklevel

One thought on “A Mi Napunk! Fesztivál Fürgeden”

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..