A Mi Napunk! Fürgeden 2017

2017. augusztus 5-e ismét a “mi napunk” lett, ugyanis a Fürged Község Önkormányzata által szervezett Mi Napunk! rendezvényre a Wild Buffalo csapata idén is felkérést kapott, aminek nagy örömmel tettünk eleget.

A fellépő csapat nagy része immár otthonosan érkezett a helyszínre, ahol szinte régi jó ismerősként fogadtak minket, nagy szeretettel!

WB_0004s WB_0019s WB_0014s

A nyári hőség ellenére a fellépők talpig bölényesen vágtak neki a produkciónak, a víztorony mellett lévő nagyszínpadon. A bölényeken azonban nem foghat ki az időjárás, úgyhogy becsülettel eltáncolták a fellépő blokkot, és még ráadásként bemutatták a közönségnek az aktuális kedvenc slágert, ami egy new line produkció volt, a Sofia!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A ráadás tánc végén nagy sikert aratott a közönség soraiba hajított cowboy kalapok áradata, ami közül néhányat meg is tarthattak a nézők között lévő gyerekek, amit aztán nagy örömmel viseltek a rendezvény hátralévő részében.
Örülünk, hogy műsorunkkal idén is részesei lehettünk a többi fellépő mellett a rendezvénynek!

–Zsuzsu

–Kapcsolódó galéria

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..