wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

kedd, július 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

vasárnap, április 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

szombat, december 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Batyus-Szüreti Bálon is a WB képviseltetik

szerda, október 7th, 2009

Facebook

Felkérést kaptunk a László Gyula Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda intézmény igazgatójától, Back Anditól, hogy a Batyus-Szüreti Bálon táncoljunk. Andi majd a farsangi bálon is számít ránk, kibővítve már a fellépést a vendégeknek tánctanítással is.

2009. október 3-án el is mentünk: Betty, Móni, Viki és én, Gabi. A vendégek az elején kikerekedett, érdeklődő szemmel nézegettek minket: “Vajon ebben a szerelésben mit fognak csinálni?” Az ünnepi köszöntő után mi voltunk az első műsorszám.

A Country Roads közepétől már folyamatos taps követte lépéseinket, ezután a Tush Push-t láthatták, majd az alkalomhoz illően a Summer Wine-nal zártuk műsorunkat. Jó érzés volt mind a négyünknek, hogy nagy sikert arattunk, mert a megérdemelt vastaps nem maradt el.

Mindegyikünk kapott hála és köszönet képpen egy-egy doboz Raffaelót. Amikor hazaindultunk, az épület előtt álldogáló vendégek közül két férfi dícsérő szavakkal búcsúzott tőlünk: “Nagyon jók voltatok, ilyet csak a filmekben láttunk még!” Boldogan, felszabadultan szálltunk be a kocsiba, mert bezsebeltünk megint egy sikert a csapatunknak.

–Gabi

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.