wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

kedd, július 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

vasárnap, április 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

szombat, december 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Békés Karácsonyt Mindenkinek!

szerda, december 23rd, 2009

Facebook

A Wild Buffalo Linedance Club, egyúttal a Vadnyugati Táncosok Egyesülete minden kedves Látogatónak kíván békés ünnepeket! Olvasgass kedvedre, nálunk hogy telt az ünneplés!

Klubtagjaink jókívánságaival kívánunk mindenkinek kellemes karácsonyt!

Gabi és Betty: Drága Bölények! Arra gondoltunk Bettivel, hogy ezen a klubnapon már az első perctől kedveskedünk Nektek egy meglepetéssel. Előbb odamentünk a Góliátba, és az általunk vitt fenyőfából pillanatok alatt karácsonyfát varázsoltunk. Izgatottan vártunk ezek után mindenkit. Jó érzés volt látni, hogy mindenkit odavonzott a fa, mert körülötte gyűlt össze a sok édesség 🙂 Nekem az év legszebb napjai közé tartozik a Karácsony, így köszönöm, hogy Veletek is ünnepelhettem! Tiszta szívből kívánunk mindenkinek nagyon boldog ünnepeket! Gogo külön köszönet Neked, hogy kedveskedtél a klubtagsági kártyával és a 4. cd-vel, aminek nagyon örültünk.

Hortyogó Maci: Sok-sok hét elteltével most éreztem újra, hogy egy nagy “családnak” a tagja vagyok. Talán emlékszel beszélgetéseinkre, amikor ezen hiányosságot hánytorgattam fel sokszor. *Ez az este most mindenért kárpótolt.* Álltunk a körben és csillogó szemmel vártuk, vajh’ ki húzott és mit is kapunk. Szerencsére magunkat nem meghazudtolva a humor sem hiányzott az estéből.
Én már nagyon várom az első (nekem) közös Szilvesztert.

Gogo: Habár nem lehettem jelen (munkahelyi elfoglaltság – kari-vacsi), küldtem ajándékokat kis csapatunknak, remélem tetszett nekik 🙂 Szerintem sok irigyünk lehet, hogy ilyen jól összehangolódott társaságról lehet beszámolni! Kellemes ünnepeket mindenkinek!

Ákos: Heh, jó volt – nekem tetszett nagyon, mert vidám volt és poénokkal teli volt. De leginkább a fincsi sütik tetszettek, főként Veráé! 🙂

Teca: Szerintem az ajándékoknak mindenki maximálisan örült, nem beszélve a sok táncról. Dia-baba nagyon tetszett az ajándékával együtt 🙂 Angelika sütije – úgy mint tavaly – szintén szupi volt, csakúgy mint Vera mini-hókiflije. Köszönjük!

Marylu: Kellemes Karácsonyt! Görgess lejjebb és megláthatod a Mikulás kukiját! 🙂

(kattints a képre és láthatod hogy mozog a cowboy)

.
*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Az isten szerelmére!! Viselkedj a korodhoz illően…….. NINCS IS MIKULÁS 😀

Facebook

Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.