BFC a Williams-ben 03.13-án!

A rendhagyó koncert-“sorozat” folytatódott: a Big Fat Chubby & The Swamp Busters zenekar újra hallható/élvezhető volt a William’s Western Village-ben március 13-án. Remek estét töltöttünk a Gamblers-szel, a Six Rebels-szel és a Táncoló Talpak BT-vel együtt! További hír: Elgreco-ról kiderült egy titok – plusz fülei vannak! (lásd: a beszámolóban) 

 

 

 

 

 

 Minden koncertjük felejthetetlen élmény, a mostaninál sem volt másképp! Szívünk csücskeivé váltak a srácok, meleg szívvel ajánljuk hát mindenkinek.

A linedance-es körökben közismert Elgreco is velünk bulizott, akiről köztudott, hogy mindig minden buliban benne van. Kivétel most: nagyot mondott, de nem merte bevállalni, így – hozzáteszem, jogosan – a nyuszi-címet kapta 😀 . Íme hát az ott általam beígért kép Elgreco-ról, akinek nyuszifülei nőttek hirtelen:

Elgreco, ha megfogadsz egy tanácsot: máskor, amit ki mersz mondani, tedd is meg, vagy jól gondold meg előtte, mielőtt kimondod 😉 — tudod, jelszavunk: só, tequila éééés nyuszi 😛

–Gogo

Kapcsolódó galéria

Előző estek beszámolói, képei:

– 2010. január 23-a, szombat: Vagány BFC 23-án!
– 2009. december 13-a, szombat: Dec. 13-án is BFC volt a Williams-ben!
– 2009. december 4-e, péntek: Mikulásra William’s és BFC&SB!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..