wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

hétfő, június 18, 2018

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

hétfő, április 30, 2018

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

Fellépéseink

péntek, április 13, 2018

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Big Fat Chubby-koncert Halloween-kor

hétfő, november 9th, 2009

Facebook

Már biztosra mentünk: lehengerlő este a vadiúj kedvenceinkkel. November 1-jén, halloween éjszakáján mi nem a vámpír- vagy boszorkajelmezt választottuk, hanem a jól bevált cowboy-öltözetet és mellé ígéretes country-zenét!

Előző koncertjükön már bizonyítottak: a WB hölgyeinek szívét elrabolták friss taktusaikkal, lendületes zenéjükkel és magával ragadó stílusukkal. A koncert ezúttal nem kilenckor, hanem egy órával előbb kezdődött, de ugyanúgy éjjel tizenegyig élvezhettük zenéjüket. A koncert előtt beszéltem Chubby-val egy keveset, a csapat nagy örömére több időpontot/helyszínt is mondott, ahol fellépnek a közeljövőben – ezeket lehetőség szerint megjelentetjük magunknál is, hátha kedvet kapnak más klubok táncos lábú tagjai is 🙂

Amint elkezdődött a zene, mindegyikünkben beindult a boogie 🙂 Eljött Vera, Petyus, Teca, Timcsi, Dia, Attila – csatlakozott hozzánk Kuvik és Kika is. TiGo hozta a formáját: új rucus-bemutató volt – ezúttal Timcsi volt az ‘angyal’ és én voltam az ‘ördög’ (ritka pillanatok egyike 😉 ). Elhangzott Alan Jackson, Johnny Cash, Billy Ray Cyrus, de még Elvis Presley 1-1 dala is, Chubbyék egyedi előadásában.

Őszintén megvallva, várjuk a következő időpontot (nov. 14-én, szombaton az érdi Blues Tanyán), amikor nem a szerencsétlen vasárnapon játszanak a fiúk, hanem másik napon, így talán tőlünk is többen tudnak eljönni, hogy megismerhessék a lendületes BFC&SB-t! Mi, akik ott voltunk, köszönjük a felejthetetlen estét 🙂

—Gogo

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.