Big Fat Chubby-koncert Halloween-kor

Már biztosra mentünk: lehengerlő este a vadiúj kedvenceinkkel. November 1-jén, halloween éjszakáján mi nem a vámpír- vagy boszorkajelmezt választottuk, hanem a jól bevált cowboy-öltözetet és mellé ígéretes country-zenét!

Előző koncertjükön már bizonyítottak: a WB hölgyeinek szívét elrabolták friss taktusaikkal, lendületes zenéjükkel és magával ragadó stílusukkal. A koncert ezúttal nem kilenckor, hanem egy órával előbb kezdődött, de ugyanúgy éjjel tizenegyig élvezhettük zenéjüket. A koncert előtt beszéltem Chubby-val egy keveset, a csapat nagy örömére több időpontot/helyszínt is mondott, ahol fellépnek a közeljövőben – ezeket lehetőség szerint megjelentetjük magunknál is, hátha kedvet kapnak más klubok táncos lábú tagjai is 🙂

Amint elkezdődött a zene, mindegyikünkben beindult a boogie 🙂 Eljött Vera, Petyus, Teca, Timcsi, Dia, Attila – csatlakozott hozzánk Kuvik és Kika is. TiGo hozta a formáját: új rucus-bemutató volt – ezúttal Timcsi volt az ‘angyal’ és én voltam az ‘ördög’ (ritka pillanatok egyike 😉 ). Elhangzott Alan Jackson, Johnny Cash, Billy Ray Cyrus, de még Elvis Presley 1-1 dala is, Chubbyék egyedi előadásában.

Őszintén megvallva, várjuk a következő időpontot (nov. 14-én, szombaton az érdi Blues Tanyán), amikor nem a szerencsétlen vasárnapon játszanak a fiúk, hanem másik napon, így talán tőlünk is többen tudnak eljönni, hogy megismerhessék a lendületes BFC&SB-t! Mi, akik ott voltunk, köszönjük a felejthetetlen estét 🙂

—Gogo

Kapcsolódó galéria

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..