Country-est a John Bull pubban

2009. március 28-án este a Víghajós John Bull Pubban country-koncertet adtak, ahová a Six Rebelsből ismert Kirus is invitált minket. Fergeteges linedance partin vettünk részt!

Kellemes estének ígérkezett: country zenével kecsegtetett az új Blue Timer’s együttes, helyszín a Víghajós John Bull Pub volt. Este hétkor érkeztünk. Első pillantásra féltünk attól, hogy túl nagy lesz a tánctér annak a néhány embernek, akik addigra odaértek. Azonban nem telt el egy óra és már azon kellett aggódni, hogy nem férünk el. Több klub lelkes/hiperaktív tagja jött el, hogy újabb felejthetetlen estét töltsön el együtt.

Egy olyan koncert-sorozat kezdeti lépésein vettünk részt, amely nagy valószínűséggel több és több country rajongót fog odavonzani. Ugyanis a zenekar mindenre nyitottan, ami tudásukból tellett, igyekezett kielégíteni a táncra éhező csizmákat. Nem restelltek magyar zenéket is játszani sokak nagy örömére. Tervezik, hogy kívánság-kalapot hoznak létre, ahová mindenki beledobhatja a kedvenc zenéjének címét, amire szívesen táncolna következő alkalommal. Ezek közül, amire kapacitásuk jutna, megtanulnák a táncosok kedvéért.

Szerencsére, ötletekből nem volt hiány: minden új számnál sikerült jó kis koreográfiát találni, nem is egyet, volt hogy egyszerre négyfélét táncoltunk a parketten. Ez is kiváló alkalom arra, hogy az egyes klubok elkezdhessék összehangolni az ismert tánctudásukat, hogy minél többen tudjunk minél több táncot együtt ropni.

Ahhoz képest, hogy ez volt az első alkalom, bátran mondhatjuk, hogy igen összeszokott kis társaság jött össze, amely minden hónap utolsó szombatján újra és újra üdvözölheti egymást.

–Timcsi

Kapcsolódó galéria

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..