wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

kedd, július 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

vasárnap, április 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

szombat, december 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Bölényes kerti parti Csillánál

vasárnap, július 29th, 2012

Facebook

Kitűnő házigazda az egyik legújabb bölényünk, Csilla; ő fogadta a csapatot otthonában, hogy egy kerti parti keretében mulassunk, hallgassuk a legjobb country dalokat, vígadjunk és táncoljunk a tornácon. Remek szombat volt, köszönjük Csilla-bölény!

Július 21-én, szombaton minden kellék megvolt a tökéletes kerti partihoz. A bölény-srácok grilleztek, előkészítve vártak a köretek, saláták és egyéb rágcsálni valók, az érkező kalapos és nem kalapos vendégek sorra hozták az italokat és süteményeket, lehetett válogatni bőven ételből és italból egyaránt. Jókedvű kedves társaság gyűlt össze Csilla kertes házának teraszán, koccintások és a sok sztori mellett elfért a háttérben a country zene is.

Többen western öltözetben jelentek meg, néhányan pedig a szolidabb utcai viseletet választották. Aki végzett az estebédjével, kipróbálhatta magát légpuska-lövészettel is a kertben. Lindáról, Eráról, Szilviről és Zsomáról kiderült, hogy őstehetségek, végül Lindát jutalmazta a házigazda egy üveg pezsgővel. A csapat másik fele nem bírt magával – azaz a lábaival – és táncra perdült. Innentől minden dalra négyen-öten táncoltak (csakis amiatt, mert többen nem fértek el egyszerre 😉 ).

Egészen este tízig ment a mulatozás és sortáncolás – amíg a felnőttek a teraszon ettek, ittak és táncoltak; addig a gyerekek a házban játszottak. Megismerhettük Csilla barátait is, akik ízelítőt kaphattak a linedance-ből, a vadnyugati érzésből és a kedvenc country dalokból.

Felejthetetlen élményekkel telve búcsúzott mindenki -> Csilla, még egyszer köszönjük a partit! 🙂

–Gogo

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.