3. Country Club az FMH-ban

A sorozatban harmadik Country Club ezúttal március 23-án, szombaton volt a budapesti FMH-ban! Fellépett a Big Fat Chubby & The Swamp Busters, Blackriders és Bütyök és barátai!

581360_555551744490045_919382751_nA második klub sikerén felbuzdulva már alig vártuk a harmadikat!
Blackriders! – Hmmm!
Big Fat Chubby – Hmhmhm!

Nagyon jól hangzott mind a kettő! Kicsit sajnáltuk, hogy a beharangozott NoTechno nem lesz, de azért gondoltuk, hogy így is jól fogunk szórakozni!

Nem is csalódtunk.
A jó hír countrys körökben lóhalálában terjed (hiába, csak kicsi ez a város), így aztán sokan verődtünk össze március 23-án szombaton este. Szerencsénkre Szilviék foglaltak asztalt, mert a terem dugig volt.

IMG_0318Leslie volt az “előzenekar”, Ő hozta hangulatba a társaságot! Nagyon jól csinálta, köszönjük neki! Kicsinyke csúszás után elindult a “lovas-vágta”… Hű, a mindenit! Az volt ám a tempó! Úgy pörögtünk, forogtunk, hogy néha a lábunk sem érte a földet! Hiába, no a jó kis ír zene! A Blackriders után Chubbyék léptek színpadra. Nagyon jó volt őket újra látni, hallani, hiszen régen találkoztunk már!
Remek zene, jó hangulat – ez jellemezte újra az együttest. Köszönjük 🙂 Nagyon élveztük!

544110_555552297823323_1641467836_nÚgy szól a közmondás, hogy jó társaságban repül az idő. Ami itt is igaznak bizonyult, hiszen úgy elrepült az a 3-4 óra, hogy észre sem vettük! Sokan elindultak haza felé, pedig láthatóan még egy együttes akkor pakolt fel a színpadra. Az elszántabbak megvárták a “Bütyök és Barátai” nevezetű formációt, és még táncoltunk is az elején, de a végére már bizony mi is feladtuk és éjfél felé elköszöntünk a többiektől.

Nagyon jó kis este volt! Köszönjük!
Várjuk a folytatást…

–Era

Kapcsolódó galéria

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..