Country Club: Pannon Eagles és Leslie

A “Country Club” nevű rendezvénysorozatot Lendvai Gábor indította el azzal a céllal, hogy country együtteseknek adjon lehetőséget a bemutatkozásra az ezt a műfajt kedvelő hallgató- és erre táncoló közönségnek.

Ez volt a második ilyen est, ahogy az első alkalommal klubunkból csak ketten tudtak elmenni, ezúttal 8 klubtaggal és még ennyi kísérővel jelentünk meg. A Country Club ezen estjén (13.01.19) a Pannon Eagles és Leslie mutatkozott be. Nem kevés sikerrel – teszem hozzá -, hiszen a táncosok már az első pendítésekre felpattantak és ismert koreográfiákat kerestek a zenére.

Kellemesen telt az este, együtt táncolhattunk a Footloose tagjaival, illetve Nagy Ildiékkel. Minden alkalommal az a legmeghatóbb, ha mindannyian együtt tudunk táncolni, ezúttal két nagy kedvenc is előkerült: a Toes és a Summer Fly.

Nagyon jól éreztük magunkat, már várjuk a következő Country Club-estet, ami március 23-án lesz – jön a Big Fat Chubby & The Swamp Busters!

–Gogo

Kapcsolódó galéria

One thought on “Country Club: Pannon Eagles és Leslie”

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..