wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

hétfő, június 18, 2018

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

hétfő, április 30, 2018

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

Fellépéseink

péntek, április 13, 2018

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Country Club: Pannon Eagles és Leslie

szerda, január 30th, 2013

Facebook

A “Country Club” nevű rendezvénysorozatot Lendvai Gábor indította el azzal a céllal, hogy country együtteseknek adjon lehetőséget a bemutatkozásra az ezt a műfajt kedvelő hallgató- és erre táncoló közönségnek.

Ez volt a második ilyen est, ahogy az első alkalommal klubunkból csak ketten tudtak elmenni, ezúttal 8 klubtaggal és még ennyi kísérővel jelentünk meg. A Country Club ezen estjén (13.01.19) a Pannon Eagles és Leslie mutatkozott be. Nem kevés sikerrel – teszem hozzá -, hiszen a táncosok már az első pendítésekre felpattantak és ismert koreográfiákat kerestek a zenére.

Kellemesen telt az este, együtt táncolhattunk a Footloose tagjaival, illetve Nagy Ildiékkel. Minden alkalommal az a legmeghatóbb, ha mindannyian együtt tudunk táncolni, ezúttal két nagy kedvenc is előkerült: a Toes és a Summer Fly.

Nagyon jól éreztük magunkat, már várjuk a következő Country Club-estet, ami március 23-án lesz – jön a Big Fat Chubby & The Swamp Busters!

–Gogo

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.