Country-est a John Bullban – vol.2

2009. április 18-án este a Víghajós John Bull Pubban country-koncertet adtak, ahová a Six Rebelsből ismert Kirus is invitált minket. Fergeteges linedance partin vehettünk részt újfent!

Újra remek country zenével kecsegtetett az új Blue Timer’s együttes, helyszín a Víghajós John Bull Pub volt.  Az együttes linedance-hez illő zenével is készült: az egyik kedvencünkkel, a Good Times-szal!

Előző country-est beszámolójából kiderül, milyen jó buli volt előzőleg is! Olyannyira jól sikerült, hogy eldőlt, ebből sorozatot terveznek és minden hónap utolsó (vagy előtti) szombatján country/linedance estet tartanak. Olvass utána itt:
Country-est a John Bull pubban

A zenész csapat Honey-tól kapott “Blue John” babáját a hangfalak elé ültette, amibe a csapatok kedvenc dalaikat, mint tippeket dobálhatnak be Jancsibaba hasán. Már várjuk, hogy ezúttal milyen táncot húznak majd elő Johnny-baba pocakjából 😀

Kapcsolódó galéria

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..