Country Karácsony

Mindenkinek szeretnénk ezúton is békés karácsonyi ünnepeket, sok western ajándékot és még több country zenét kívánni!

Meghitt karácsonyi bulival ünnepeltük együtt a közelgő szeretet ünnepét, sok baráttal, kedves ismerőssel táncoltunk. Voltak karácsonyi süti-remekművek (kiemelném ezúton is Emiét, illetve Melindáékét, a WB-muffinok miatt), kóstolhatták a korábban érkezők Era puncsait, ami persze gyorsan elfogyott a kifogástalan íze miatt 🙂

Igen különleges élmény részesei lehettünk, a Don Attila Band ott volt velünk és kápráztatott el jobbnál jobb country dalaival. A dalok armadájában persze voltak karácsonyi különlegesek is.

Készültem a csapatnak ajándék gyanánt a WB-CD 6-os gyűjteménnyel, illetve a megjelenteknek karácsonyi tánccal: Last Christmas. Gyorsan elsajátította a táncos közönség!

A DAB egyik ismert slágerüket, a Louisiana Saturday Night-ot átfogalmazták magyaros, Wild Buffalo táncos szövegezésre, amire többen is elérzékenyültünk.
Don Attila újfent elkápráztatott minket instrumentális arzenáljával, nekem személy szerint a tölcsérhegedű volt az új favorit! 🙂

 

Kívánhatnék e többet, mint ennyi kedves ismerőst a karácsonyfa alá? Kötve hiszem 😉

 

Ezúton is szeretnék a csapat nevében mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánni!

 

–Gogo

Kapcsolódó galéria

 

 

 

 

 

 

One thought on “Country Karácsony”

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..