Country Sörsátor

2009. április 30-án este a Városligeti Sörsátor átöltözött Country Sörsátorrá! Házigazda a Wild Buffalo LC volt. Linedance, remek country zene és jó sörök vártak a kiváncsi nézőkre a kellemesnek ígérkező estén.
Április 30-án különleges élményben lehetett része mindenkinek: egész estés linedance, ahová minden country zene és tánckedvelőt szívesen láttunk. Nyitott klubhelyiségként szolgált a Városligeti Sörsátor, ezért át is neveztük újfent erre az estére Country Sörsátorrá 🙂

Nem volt belépő, csak remek zenék és remek társaság!

Ez az este a linedance-ről és egyben rólunk szólt. Több mint három órán át kizárólag olyan zenék mentek a DJ-pult mögül, amikre kedvenc táncainkat rophattuk. Saját részünkről eljött majdnem mindenki, így amikor a tánctérnek kialakított szabad helyen felálltunk, betelt a helyiség. De nem csak a táncosok miatt volt teli az esti órákban a Sörsátor: egyre több nézőt vonzottunk oda a jó hangulatú zenével és a magával ragadó izgő-mozgó táncoslábúakkal.

Minden egyes táncot taps, fütty és “Yeeehaaaw!” felkiáltások sorozata kísérte. Más klubokból is jöttek velünk együtt táncolni: például többen is megtiszteltek jelenlétükkel a Footloose LC és a Six Rebels társaságából. Nem maradt el a tánctanulás sem: a nagy kedvencet, az Itty Bitty-t hamar megtanulták a lelkes közönségből felállók, így később már velünk együtt táncolták életük első igazi linedance táncát.

A zenéket úgy válogattuk össze, hogy először a könnyebben táncolhatók sorakoztak (pl: C’est La Vie), majd jöttek az érzelmesebb melódiák (pl. Blue Summer), majd pedig sorra vettük a pörgősebb táncokat. Ez utóbbiból a 20 Margaritas és a Lightning Polka vitte a prímet: hangos ujjongással és ütemre tapsolással kísérték az erősebb táncainkat.

 Amikor este 10 után a Happy Auction-nel zártunk, nem hitték el, hogy sajnos véget ért a country este. Többen jöttek hozzánk, hogy ez annyira tetszik nekik, hogy remélik, máskor is lesz szerencséjük ilyen estében, és ha lehet, adjunk elérhetőséget, mert elcsalják párjukat/barátjukat is hozzánk, hogy még több táncot tanulhassanak. Legalább annyian érdeklődtek ruháink, kiegészítőink iránt. Annyi videó és kép készült rólunk, hogy lesz miből válogatni jóideig 😀

Habár ezúttal nem élő zenére táncoltunk, közönségünket bevonzottuk a Városligetbe! Reméljük, lesz folytatás 🙂

–Gogo

Kapcsolódó galéria

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..