wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

hétfő, június 18, 2018

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

hétfő, április 30, 2018

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

Fellépéseink

péntek, április 13, 2018

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Country-vacsora Zsámbékon – vol.1

vasárnap, december 14th, 2008

Facebook

Zsámbékon sem esett a hó, pedig az időjósokra hallgatva indultunk el Pestről: talán majd ott tudunk a vacsi után hógolyót dobálni. Az étterem ajtaját kinyitva megcsapott minket a kedves-kellemes meleg, és persze rögtön jött az egyik asztaltól felállva Don Attila üdvözölni. Remélte, hogy a Wild Buffalo-tól eljönnek egy páran, hiszen megírta nekünk a decemberi programját.

A Gabriele Étteremben Don Attila Zsuzsival és Gáborral játszott, mint Music Station No.3. Végül egy autóval mentünk, a WB egyik klánjaként 🙂 (Pisti, Timcsi, Gogo és jómagam). Miután a pincér felvette a vacsirendelésünket, már mentünk is táncolni az ismerős dallamok hallatára.

Pisti rendhagyó öltözékben jött el: barna kordnadrághoz sötétlila inget vett ? és milyen fess volt tőle! A két lány (Timcsi és Gogo) is nekilendült, táncukkal olyan sikert arattak, hogy többen is felálltak az asztaloktól, hogy szeretnének ők is táncolni. Közben kihozták a finom étkeket és itókákat, de mi csak táncoltunk. Kellően kihűlt, mire az asztalhoz ültünk. Gogo lányom megtanította az ottani táncos kedvűeknek a ?Csárdást? (Texas Stomp eredeti nevén), majd Timcsivel eljárták az ?Elvises táncot? (ez pedig Devil In Disguise), majd a ?Redneket? (alias Redneck Woman) meg a ?Paprikást? (vagy másképp magyarosan: ?Ott-A-Malac-ot? ? ez a Hot Tamales), meg, meg, meg?

Mikulásidőben voltunk, így nem csoda, hogy kisgyerekek is szaladgáltak körülöttünk. Már az elején kiszemelték magunknak Don Attilát, így körülötte sündörögtek folyton. Attila nagyon kedvesen – és türelmesen – állt hozzájuk, egy ízben még meg is énekeltette az egyik kislányt. Tündériek voltak a maguk apró nyüzsijükkel.

Már nagyom későre járt ? éjfél volt ?, amikor Attiláék mondták, hogy pakolnak. A helyiek is elbúcsúzkodtak és megígértették velünk, hogy jövő szombaton is megyünk, ugye?! Vendéglős háziasszonyunk pálinkával kínált, de jobban ment az üdítő az izzasztó táncok után. Olyan hangulatot csináltunk, hogy következő alkalommal hozza a táncos társaságát ? mondta az egyik érdeklődő hölgy (Marianna). Timcsi végül is csomagoltatta a vacsiját, mert nem volt ?ideje? megenni. Hát így telt el a Mikulás-este Zsámbékon Don Attiláékkal.Vidáman jöttünk haza és már nem is bántuk, hogy nem jött össze a hógolyózás?

–Teca

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.