Country-vacsora Zsámbékon – vol.2

Nem bírta ki a többi bölény, hogy első ízben csak mi voltunk, így ők is eljöttek Zsámbékra. Ez alkalommal kilencen voltunk kalapostul a Gabriele Étteremben mindenki nagy örömére. Az első táncok után már olyan volt a hangulat, hogy mindenki felálllt az asztaloktól, hogy táncolhasson velünk. Sok új is csatlakozott, ezért megkérték Diát, hogy tanítson. Előkerült a “Csárdás” (eredeti nevén: Texas Stomp) és a Good Times táncai is.

Előző nap a csapat jórésze a Rendőrbálon volt, így Dia (is) csendesebb volt a megszokottnál. Zsuzsi és NagyAndi elköszönt tőlünk 9 óra tájékában, nagyon fáradtak voltak. Don Attiláék kedvünkre való számokat játszottak megintcsak, aminek úgy örültünk, mint a kisgyerekek. Újonnan beállt tánctanulók között megtalálható volt a ?fogadósné? is. Egyre ügyesebben sikerült elsajátítaniuk a lépéseket. Aztán Timcsi, Cuca, Dia és Gogo olyan táncokat is bemutattak, ami már profi szintűeknek megy, így sok-sok tapsot zsebelhettek be az őket nézőktől.

Don Attila még fokozta a hangulatot: karácsonyi csemegét kínált nekünk: pici dobokat, cintányérokat, csengettyűket, triangulumot adott a kezünkbe, ő maga pedig elővett egy fűrészt (!) és azon játszott a mi ?zenei kíséretünkkel?. Hát ilyen szépet még senki sem hallott! Emlékezetes maradt ez a kis varázslat mindenkinek egy életre! Eszembe jutott a gyermekkor, mikor már hetekkel karácsony előtt vártuk a nagy napot. Később, mikor már Vera és Petyus is kezdett fáradt lenni, 11 körül mi is elbúcsúztunk mindenkitől. Visszafele jövet néztük az út mentén feldíszített karácsonyi hangulatot varázsoló fényeket és egy vidám, de fárasztó este után lenyugodva és boldogan tért mindenki haza. Ismét egy nagyon szép estét töltöttünk Zsámbékon!

–Teca

Kapcsolódó galéria
Beszámoló az első zsámbéki Country-vacsoráról

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..