wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

kedd, július 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

vasárnap, április 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

szombat, december 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Country-vacsora Zsámbékon vol.7

péntek, január 23rd, 2009

Facebook

A szombatok most már sokunk számára egyet jelentenek Zsámbékkal, ahol négy felhőtlen órát táncolással, tánctanítással és persze jó társaságban tölthetünk. A legutóbbi alkalom azonban némi aggodalmat is felvetett a jövőre nézve: ha így haladunk, hogyan fogunk elférni?

Némi késés után nem akármilyen kép tárult elénk, a táncparkettnek kinevezett éttermi rész telis-tele volt táncoló emberekkel. Hétről-hétre ugyanis folyamatosan nő a lelkes táncolni vágyók köre, ahogy a Wild Buffalo részéről is egyre többen le-lelátogatnak. Ezúttal csatlakozott hozzánk Dia, Lili és P. Zsuzsi is, akiket sikerrel fertőzött meg ez a szombati country hangulat.

Ahogy már megszoktuk, Gogo önfeláldozóan és annak tudatában, hogy a megrendelt vacsorája ezúttal is hidegen várja majd vissza, megkezdte a Honky Tonk Fix átismétlését, illetve megtanítását azok számára, akiknek ez még ismeretlen volt. Ezt követte a Trail of Tears, az Orange Blossom Special, a Cowgirls Twist és még sok más.

Don Attiláékkal remekül együtt tudunk ?dolgozni?, hiszen nincs olyan számuk, amire ne táncolnánk valamit, megesik, hogy a zenekar valamelyik tagja figyelmeztet minket, hogy az adott számra mit szoktunk táncolni. Olykor még Zsuzsi (ének) is csatlakozik hozzánk egy-egy tánc erejéig, vagy ha nem akkor is az ismert koreográfiákat énekelés közben a mikrofonállvány mögött táncolja együtt velünk.

Ismét egy remek estét tölthettünk el remek emberek társaságában, és reményeink szerint ez februárban is folytatódni fog.

Ez alkalommal szerettünk volna Don Attilának kedveskedni egy keveset, mert az előző két country-vacsorán ő készült a mi kérésünkre. Először a Past The Point Of Rescue című számmal (tánc erre a Cheyenne Rock), majd pedig a When You Come Around-dal. Említette nekünk, hogy tetszik neki egy dal, de majd ha túl leszünk a Western Farsangon, foglalkozzunk csak vele, úgyse jut rá idő és energia. Ezt a zenét kikerestük és találtunk is rá egy remek koreográfiát, amit előtte gyorsan bemagolva mutattunk be az egyik szünetben. Ezzel a meglepetéssel szerettük volna megköszönni a kedvességét és figyelmét felénk.

Ui.: Bizonyíték, hogy a country és a linedance fertőz: G. Márta és Marianna megvették első kalapjukat, amihez gratulálunk nekik!

–Timcsi

Kapcsolódó galéria

Előző Country-vacsora Zsámbékon

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.