Country-vacsora Zsámbékon vol.8

Ki gondolta volna decemberben, hogy Zsámbék a Wild Buffalo körében már hagyományként jelenik meg két hónappal később? Valószínűleg senki, és mégis, most már úgy beszélünk róla, mintha mindig is így lettünk volna: szombat = Zsámbék. A következő szombat lesz az első alkalom, amikor nem Zsámbékra megyünk, de okkal: jön a Western Farsang!

Népes csapatunknak most csak töredéke jött el, mégis, betáncoltuk a teret: a Gabriele Étterem ezúttal is zsúfolásig tele volt. A zsámbéki tánckör most lázasan próbálta azokat a táncokat, amiket következő hétre már betéve kell tudni a Western Farsangra. Mariannáékat elkísérte néhány barátjuk és a jövő reménységei, sok szép kép készült az estéről.

Don Attila, Zsuzsi és Gábor a legnagyobb szeretettel fogadtak minket, és bátran kijelenthetem: nekünk játszottak. Ezalatt a két hónap alatt különleges viszony alakult ki köztünk: mi a zenéikért állunk fel táncolni, ők pedig úgy zenélnek, mintha a lábainkhoz igazítanák. Varázsos este minden alkalommal.

Gábor külön készült ránk, hiszen nemrég aziránt érdeklődött, hogy mik azok a táncok, amik favoritok a bölények körében. Előző alkalommal is, de most is játszotta a páros körkedvencünket, a Caliente-t. Don Attila pedig mindenkinek kis memoárokat osztott ki: a Cherokee Boogie általa “magyarosított” verzióját adta körbe, hogy próbáljuk meg vele elénekelni. Amíg a többiek csatlakoztak a refrénhez (Hey-Ho-A-Lina — tessék gyakorolni!), addig Verával táncoltuk az ehhez tartozó koreográfiát. Ezt még meg kell tanítani a többieknek is.

Több pár is érdeklődve figyelt minket, akik aztán nem bírták tovább, megpróbálták lelesni a lépéseket. Azt hiszem, ilyenkor jöttek rá arra, hogy nem is olyan egyszerű, mint ahogy kinéz. De mindegyikük megígérte, hogy következő alkalommal mindenképpen jön és tanulni fogja a linedance-t. Figyelem, két hét múlva ugyanitt! 🙂 Csak hát, nem fogunk elférni, habár sok jó ember kis helyen is… 😛

–Gogo

Kapcsolódó galéria

Előző Country-vacsora Zsámbékon

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..