wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

kedd, július 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

vasárnap, április 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

szombat, december 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Cowboy Action Shooting Dabason

vasárnap, augusztus 12th, 2012

Facebook

Csillagbogarak, hullócsillagok, meteordarabok, ívelő pályájú üstökösök és a horizontba vesző Perseida-morzsák keretezték az estét, amit öt, a sztárság küszöbén álló bölénylány a dabasi lőtéren töltött. Az apropó a Days of Truth néven futó, cowboy-lövész Európa-bajnokság volt, ahová a csillagszemű Don Attila és bandája csábította a bölényeket, hogy a csillagsávos lobogók árnyékában forrjanak egységbe a lépések az ütemmel.

Az “Ismerd meg hazádat!” mozgalom keretében szervezett több órás autótúra végcélja maga a puszta volt, ahová – vezető csillag hiányában – megérzés alapján találtak el a bölények. A pusztában sátor, a sátorban megannyi híresség: Grant és Lee tábornokok, Lucky Luke, Buffalo Bill, sőt maga Abraham Lincoln is feltűnt. Többségük a söröspult és a nőegylet tagjai – Bessie Bell, Proud Mary és a lányok – között mozgott, egyre bizonytalanabb léptekkel.
A többnapos rendezvény záróünnepségének csúcspontja a lövészverseny díjainak átadója lett volna, ha buffalóék el nem lopják a show-t. Ám amint felcsendült a zene, a csizmák máris rúgták a port, a pisztolyhősöknek pedig nem maradt más, csak az elismerő füttyentés.

A sor ráadásul egyre nőtt: a bölényekhez új és új cowboyok és cowgirlök csatlakoztak, a gyakorlatban igazolva a tánc nyelvének nemzetközi voltát.
Mire a csillagok feljöttek, a sátor jobban emlékeztetett a chancellorsville-i ütközet győzelmét ünneplő déliek táborára, mintsem lövészverseny díjátadójára.
Bár a zenekart újra és újra visszaimádkozta a tömeg, az ünnep csak véget ért. A bölények hazaindultak – útjukat az Esthajnalcsillag fénye vezette a sztárság új kihívásai felé?

–Melinda

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.