wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

kedd, július 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

vasárnap, április 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

szombat, december 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Crazy Buffalos

csütörtök, március 21st, 2013

Facebook

Bolond lukból bolond szél fúj – farsang a bölényfészekben

Hány bölény kell egy villanykörte becsavarásához? Jó, ezt pont nem tudom, de egy farsangi klubnap megtartásához egy is elég lenne, méghozzá találomra kiválasztva. A csorda tagjai ugyanis egytől egyig bolondok, akiknek az sem elég, ha egy héten egyszer jelmezbe bújnak, hogy vadnyugatosat játsszanak: minden más alkalmat is megragadnak arra, hogy maskarát ölthessenek.

Álszakállak, műhajak, kivillanó dekoltázsok és bokák, a szekrény mélyéről összeguberált ruhadarabok és rajzolt szeplők adták meg az este alaphangulatát, amit már csak a szokásos közös eszem-iszom tudott fokozni. Oké, volt zene is meg tánc is, de abban nincs semmi különleges, hiszen manapság már természetesnek számít, hogy 3-4 órán keresztül ugrálunk a teremben.

   

   

Mindenesetre a Góliát Hotel aulájában és a bejárat körül kóválygó bölények megint feltűnést keltettek – a szálloda vezetőségének helyében én lassan a marketingstratégia részévé tenném a péntek esti találkozókat, és a táncosok képével csalogatnám a vendégeket. Az év első jelmezpartiját kipipáltuk, a következőig pedig csak egyet kellett aludni: a folytatásban Tahitótfalu, ahol a helyi közönség előtt illegették magukat a bölények Don Attila zenéjére. De ez már egy másik történet.

   

   

–Linda

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.