Crazy Buffalos

Bolond lukból bolond szél fúj – farsang a bölényfészekben

Hány bölény kell egy villanykörte becsavarásához? Jó, ezt pont nem tudom, de egy farsangi klubnap megtartásához egy is elég lenne, méghozzá találomra kiválasztva. A csorda tagjai ugyanis egytől egyig bolondok, akiknek az sem elég, ha egy héten egyszer jelmezbe bújnak, hogy vadnyugatosat játsszanak: minden más alkalmat is megragadnak arra, hogy maskarát ölthessenek.

Álszakállak, műhajak, kivillanó dekoltázsok és bokák, a szekrény mélyéről összeguberált ruhadarabok és rajzolt szeplők adták meg az este alaphangulatát, amit már csak a szokásos közös eszem-iszom tudott fokozni. Oké, volt zene is meg tánc is, de abban nincs semmi különleges, hiszen manapság már természetesnek számít, hogy 3-4 órán keresztül ugrálunk a teremben.

   

   

Mindenesetre a Góliát Hotel aulájában és a bejárat körül kóválygó bölények megint feltűnést keltettek – a szálloda vezetőségének helyében én lassan a marketingstratégia részévé tenném a péntek esti találkozókat, és a táncosok képével csalogatnám a vendégeket. Az év első jelmezpartiját kipipáltuk, a következőig pedig csak egyet kellett aludni: a folytatásban Tahitótfalu, ahol a helyi közönség előtt illegették magukat a bölények Don Attila zenéjére. De ez már egy másik történet.

   

   

–Linda

Kapcsolódó galéria

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..