wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

kedd, július 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

vasárnap, április 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

szombat, december 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Csámpai szülinap Dunakömlődön

vasárnap, március 15th, 2009

Facebook

Bár mi késve érkeztünk, de csapatunk lelkes tagjai, akik nem restek Dunakömlődig is elmenni egy kis country-ért, már bevetették magukat a linedance társadalom egyik klubjának szülinapi bulijába.

 

Még az OLCF-en kaptuk a többiektől a hírt, hogy két héttel később Dunakömlődön linedance bulit fognak tartani. Klubunk több tagja már vett részt ugyanitt hasonló rendezvényen, ezért nem tartottunk attól, hogy eme alkalommal is ne egy remek hangulatú partira utazzunk le. Nagy odafigyeléssel, gondos ellátással és annál nagyobb szeretettel fogadtak mindannyiunkat klubtagságtól függetlenül. Sajnos nem tudott minden klub eljönni, de így is összegyűltünk annyian, hogy hosszú sorokba rendeződve megtöltöttük a művelődési ház táncparkettjét.

 

A házigazdánk Ágo volt, aki Greco fórumán is megtalálható egy-egy kellemes csevely erejéig. Sok jó emberrel találkozhattunk még ott, régiekkel és újakkal egyaránt. Az este nagy részét az SZLK-val mulattuk el, akikkel felváltva találtuk ki, hogy egyes számokra milyen koreográfiát helyettesítsünk és táncoljunk. Előfordult néha olyan is, hogy egymással szemben más és más táncot kezdtünk el ugyanarra a dalra, ami néha kis “dodzsem”-effektet okozott. Legnagyobb élményünk a közös Chill Factor volt, amit a szegediek egy héttel korábban sajátítottak el, a mi nagy örömünkre. Nagyon ügyesek voltak a srácok! Habár ahogy telik az idő, egyre több cowboy bukkan fel közöttünk, jó lenne, ha a nő/férfi arány méginkább kibillenne nő-dominanciájából.

(Intermezzo: fiúk jelentkezését várjuk a +36-90-COWBOYS számra 😀 ).

–TiGo

Kapcsolódó galéria

Elgreco galériája

@ndor galériája

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.