DAB a Henry J. Beans-ben

Május 23-án, szombat este a Henry J. Beans-ben voltunk hivatalosak, ugyanis a Don Attila Band koncertezett ott este fél nyolctól. A nagykörút forgatagából kiszakadva mentünk le a pincehelyiségbe, ahol country-kedvelő ismerősökkel találkoztunk.

Amikor Attiláék rázendítettek, a többi klubtagunkkal együtt szinte az első ütemekre már elkezdtünk táncolni. A helyszínre elsőként Vera és Petyus érkeztek meg, ott találkoztunk Diával, Gabival és lányával, Dettyvel is. Tőlünk most kivételesen hiányzott Jojo, mert ő éppen Szegedre ment egy másik stílusú táncverseny lelkes drukkereként. Úgy sejtjük, hogy Dettyt itt fertőzhettük meg véglegesen a linedance-szel, mert már lassan őt is csak kalappal lehet felismerni 😛

A pincehelyiségben, ami kitűnően illik a kalapos társaságnak, találkozhattunk új linedance kedvelőkkel is: Ildikóékról később kiderült, hogy első lépéseiket a Six Rebelstől tanulták, ott voltak a Bowling és Linedance Bajnokságon is. Azt mesélték, hogy a Budafoki úton található Művelődési Házban gyakorolnak és tanulnak új táncokat alkalmanként. Több olyan dalra táncolhattunk együtt, amiknek már ők is kitűnően fújják a koreográfiáit. Külön rebesgette a büszkeségünket, amikor kiderült, hogy egyik első tanult koreográfiájuk és egyben a kedvencük az Itty Bitty tánc.

Don Attiláék kitettek magukért újra: onnan sejtjük, hogy kedvelnek minket, hogy minden alkalommal egyre több olyan dalt vesznek fel a repertoárjukba, amikre tudunk jó koreográfiákat. Már-már megszokottan cseng például a Watermelon Crawl, de az újak között már bent van a Devil In Disguise is 🙂 Szóval a kalapos hölgyek szíveit megint babusgatták a kedvenc dalokkal, az uraknak pedig az autentikus hangzás most is élménydús estét biztosított. Az este vége felé érkezett meg Attilánk is, alias Hortyogó Maci, aki hozta magával két juniorját is, a ‘Hortyogó Bocsokat’ is 😀 Ügyesek ők is nagyon – mint apjuk -, több táncra be is álltak – hiába, Maci-papa bevonta őket a linedance vonzáskörébe 🙂

–Gogo

Kapcsolódó galéria

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..