wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

hétfő, június 18, 2018

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

hétfő, április 30, 2018

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

Fellépéseink

péntek, április 13, 2018

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

DAB a Henry J. Beans-ben

péntek, május 29th, 2009

Facebook

Május 23-án, szombat este a Henry J. Beans-ben voltunk hivatalosak, ugyanis a Don Attila Band koncertezett ott este fél nyolctól. A nagykörút forgatagából kiszakadva mentünk le a pincehelyiségbe, ahol country-kedvelő ismerősökkel találkoztunk.

Amikor Attiláék rázendítettek, a többi klubtagunkkal együtt szinte az első ütemekre már elkezdtünk táncolni. A helyszínre elsőként Vera és Petyus érkeztek meg, ott találkoztunk Diával, Gabival és lányával, Dettyvel is. Tőlünk most kivételesen hiányzott Jojo, mert ő éppen Szegedre ment egy másik stílusú táncverseny lelkes drukkereként. Úgy sejtjük, hogy Dettyt itt fertőzhettük meg véglegesen a linedance-szel, mert már lassan őt is csak kalappal lehet felismerni 😛

A pincehelyiségben, ami kitűnően illik a kalapos társaságnak, találkozhattunk új linedance kedvelőkkel is: Ildikóékról később kiderült, hogy első lépéseiket a Six Rebelstől tanulták, ott voltak a Bowling és Linedance Bajnokságon is. Azt mesélték, hogy a Budafoki úton található Művelődési Házban gyakorolnak és tanulnak új táncokat alkalmanként. Több olyan dalra táncolhattunk együtt, amiknek már ők is kitűnően fújják a koreográfiáit. Külön rebesgette a büszkeségünket, amikor kiderült, hogy egyik első tanult koreográfiájuk és egyben a kedvencük az Itty Bitty tánc.

Don Attiláék kitettek magukért újra: onnan sejtjük, hogy kedvelnek minket, hogy minden alkalommal egyre több olyan dalt vesznek fel a repertoárjukba, amikre tudunk jó koreográfiákat. Már-már megszokottan cseng például a Watermelon Crawl, de az újak között már bent van a Devil In Disguise is 🙂 Szóval a kalapos hölgyek szíveit megint babusgatták a kedvenc dalokkal, az uraknak pedig az autentikus hangzás most is élménydús estét biztosított. Az este vége felé érkezett meg Attilánk is, alias Hortyogó Maci, aki hozta magával két juniorját is, a ‘Hortyogó Bocsokat’ is 😀 Ügyesek ők is nagyon – mint apjuk -, több táncra be is álltak – hiába, Maci-papa bevonta őket a linedance vonzáskörébe 🙂

–Gogo

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.