DAB-al Zuglóban és Fóton 2010 aug.28.szombat

Zuglóiak szokásos nyárbúcsúztató vigasságán fellépő  Don Attila Band zenéjére roptuk  az idelátogató gyerekek, szüleik, nagyszüleik nagy örömére. Többen érdeklődtek hol lépünk fel újra  a közeljövőben, még az is lehet bölényutánpótlás érkezik klubunkba a fiatalabb korosztályból. Johnny Cash: Folsom Prison Blues -ra kezdtünk a Truoble -el, majd Billy Ray Cyrus: Achy Breaky Heart-ja következett, és igy tovább mind-mind népszerű sláger, mint  Cherokee Boogie, Texas Stomp, ..sok jó nóta, jó koreográfiák, kiváló zenészekkel remek muzsika! Végezetül körbeálltunk és nyomtuk a Connection-t, a Celtic-et. Jó buli volt!  De még közel sincs vége a napnak!

Nekünk könnyen ment átautózni Fótra, Don Attiláék azért keményebben dolgoztak a hangszerek le, majd Fóton a Határranchon való felszerelésével, de minden ment olajozottan, hiába profi banda!

Fóton javában folytak a lovasversenyek, akadályugratás, hordókerülés…hangulat az volt, ezek a lovasok is egy “őrült fanatikus népség” a szó legszorosabban vett jó értelmében. Igazi western környezetbe csöppentünk! Szénakazlak, állatok, bőrnacis, wesco csizmás, kalapos, kabátos magyar cowboyok. Folyamatosan szól a fülünknek igen kedves country aláfestő zene, szakavatott versenybíró harsog a mikrofonba aki a verseny speakere, hangulatmestere is egyben. Élvezetes, látványos versenyeket láthattunk…de már beesteledett és ők még mindig versenyeztek, hiába : “megszállottak”:-)

Beszereztük az aktuális nyakáncokat, kalapokat, benyomtunk pár zsírosdeszkát, ami pont nálunk fogyott el:-(

Már  nagy táncolhatnékunk volt! Úgyhogy belöktünk egy CD-t és adtunk a jókedvnek, mig Don Attiláék újra kezdhették koncertjüket. Most egészen más számokkal rukkoltak elő, hiába  széles az a repertoár, de azért mi is bírtuk tánccal. Sokan csatlakoztak a nézők közül…pedig nem volt egyszerű a talaj, gyakorlatilag a föld maga, a hepékkel és hupákkal együtt, de kapaszkodtunk egymásba erősen, nem fogott ki rajtunk. Szolgálati közlemény: Gyuri jobbulást a térdednek!

Kis szünet, a nap már rég lement, a világítás is halovány, csak a szénakazlak előtt felállított szinpad irányából árad fény. … és ebben a szünetben a TÜZIJÁTÉKBÓL!

Remek volt! Már aggódtunk, hogy elmarad.

Aztán még folyt a zene, ment a tánc, de mi mára már búcsúztunk.

Kellemesen elfáradva tapogattuk ki kocsijainkat, irány  haza hajcsizni.

Gratulációnk a szervezőknek, versenyzőknek,zenészeknek! Remélhetőleg jövőre veletek ugyanitt.

Zsuzsi

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..