wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

kedd, július 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

vasárnap, április 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

szombat, december 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

DAB-al Zuglóban és Fóton 2010 aug.28.szombat

vasárnap, augusztus 29th, 2010

Facebook

Zuglóiak szokásos nyárbúcsúztató vigasságán fellépő  Don Attila Band zenéjére roptuk  az idelátogató gyerekek, szüleik, nagyszüleik nagy örömére. Többen érdeklődtek hol lépünk fel újra  a közeljövőben, még az is lehet bölényutánpótlás érkezik klubunkba a fiatalabb korosztályból. Johnny Cash: Folsom Prison Blues -ra kezdtünk a Truoble -el, majd Billy Ray Cyrus: Achy Breaky Heart-ja következett, és igy tovább mind-mind népszerű sláger, mint  Cherokee Boogie, Texas Stomp, ..sok jó nóta, jó koreográfiák, kiváló zenészekkel remek muzsika! Végezetül körbeálltunk és nyomtuk a Connection-t, a Celtic-et. Jó buli volt!  De még közel sincs vége a napnak!

Nekünk könnyen ment átautózni Fótra, Don Attiláék azért keményebben dolgoztak a hangszerek le, majd Fóton a Határranchon való felszerelésével, de minden ment olajozottan, hiába profi banda!

Fóton javában folytak a lovasversenyek, akadályugratás, hordókerülés…hangulat az volt, ezek a lovasok is egy “őrült fanatikus népség” a szó legszorosabban vett jó értelmében. Igazi western környezetbe csöppentünk! Szénakazlak, állatok, bőrnacis, wesco csizmás, kalapos, kabátos magyar cowboyok. Folyamatosan szól a fülünknek igen kedves country aláfestő zene, szakavatott versenybíró harsog a mikrofonba aki a verseny speakere, hangulatmestere is egyben. Élvezetes, látványos versenyeket láthattunk…de már beesteledett és ők még mindig versenyeztek, hiába : “megszállottak”:-)

Beszereztük az aktuális nyakáncokat, kalapokat, benyomtunk pár zsírosdeszkát, ami pont nálunk fogyott el:-(

Már  nagy táncolhatnékunk volt! Úgyhogy belöktünk egy CD-t és adtunk a jókedvnek, mig Don Attiláék újra kezdhették koncertjüket. Most egészen más számokkal rukkoltak elő, hiába  széles az a repertoár, de azért mi is bírtuk tánccal. Sokan csatlakoztak a nézők közül…pedig nem volt egyszerű a talaj, gyakorlatilag a föld maga, a hepékkel és hupákkal együtt, de kapaszkodtunk egymásba erősen, nem fogott ki rajtunk. Szolgálati közlemény: Gyuri jobbulást a térdednek!

Kis szünet, a nap már rég lement, a világítás is halovány, csak a szénakazlak előtt felállított szinpad irányából árad fény. … és ebben a szünetben a TÜZIJÁTÉKBÓL!

Remek volt! Már aggódtunk, hogy elmarad.

Aztán még folyt a zene, ment a tánc, de mi mára már búcsúztunk.

Kellemesen elfáradva tapogattuk ki kocsijainkat, irány  haza hajcsizni.

Gratulációnk a szervezőknek, versenyzőknek,zenészeknek! Remélhetőleg jövőre veletek ugyanitt.

Zsuzsi

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.