~DAB~ és WB Szegeden

Közlemény: Kedves Honlap-látogató, mielőtt elolvasod ezt a beszámolót mindenképpen tekintsd meg a “Szarvas és a Bölények” című írást, csak hogy tudd milyen hangulatban és elégedetten érkeztünk Szegedre.

Miután ezt megtetted, beszámolok a szegedi kiruccanásunkról is. Este 7-re kellett odaérnünk a Reök Palotába, ahol meglepetés bulit szerveztek Zolinak, aki mellesleg nagyon szereti a country zenét és minden vágya volt egy ilyen buli. Többet talán nem is tudunk Róla.

Don Attiláék, akik már 3 óra óta “hangoltak” az estére nagyon vártak minket. Miután megérkeztünk maradt még egy fél óránk a kezdésig, hogy mi is ráhangolódjunk ismét a fellépésre. Igyekeztünk minél több energiát magunkba szívni, hogy a legjobb arcunkat mutassuk a lelkes társaságnak. Korosztályát tekintve a középre sorolható az ünneplő 40-50 fős tömeg, akik közül többen kalapot vettek és csizmát húztak föl a jeles alkalomra. Amint betoppant az ünnepelt és felhangzott a “Meglepetés!”, a DAB a jól megszokott minőségben kezdett bele a muzsikálásba, mi pedig ugyanakkora lelkesedéssel vetettük magunkat a táncparkettre.

A jelenlévők egytől-egyig hamar be is fejezték egymás üdvözlését, hogy minden figyelmüket nekünk szenteljék. Úgy tűnt nemcsak az ünnepeltnek voltunk meglepetés, hanem az egész társaságnak is. Nagyon jó hangulatban telt az a másfél óra, amit ott töltöttünk. A végén még tánctanításra és felkértek minket, hogy ők is részesei legyenek a meglepetés ezen részének. Így jómagam igyekeztem hamar elsajátíttatni velük a God Blessed Texas-t, amit sikerült igen gyorsan megtanulniuk. Még nagyobb volt a sikerélmény, amikor Attiláék előadására eltáncolhatták azt.

A tanítás után kis csapatunk (Pisti, Vera, Petyus, Teca, Angelika, Eszti, Szilvi, Gabi, Betti, Móni és jómagam) miután hagyta a társaságot tovább ünnepelni, újabb élményekkel gazdagodva indult haza Pest felé.

–Timcsi

Kapcsolódó galéria

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..