wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

kedd, július 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

vasárnap, április 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

szombat, december 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

~DAB~ és WB Szegeden

kedd, október 20th, 2009

Facebook

Közlemény: Kedves Honlap-látogató, mielőtt elolvasod ezt a beszámolót mindenképpen tekintsd meg a “Szarvas és a Bölények” című írást, csak hogy tudd milyen hangulatban és elégedetten érkeztünk Szegedre.

Miután ezt megtetted, beszámolok a szegedi kiruccanásunkról is. Este 7-re kellett odaérnünk a Reök Palotába, ahol meglepetés bulit szerveztek Zolinak, aki mellesleg nagyon szereti a country zenét és minden vágya volt egy ilyen buli. Többet talán nem is tudunk Róla.

Don Attiláék, akik már 3 óra óta “hangoltak” az estére nagyon vártak minket. Miután megérkeztünk maradt még egy fél óránk a kezdésig, hogy mi is ráhangolódjunk ismét a fellépésre. Igyekeztünk minél több energiát magunkba szívni, hogy a legjobb arcunkat mutassuk a lelkes társaságnak. Korosztályát tekintve a középre sorolható az ünneplő 40-50 fős tömeg, akik közül többen kalapot vettek és csizmát húztak föl a jeles alkalomra. Amint betoppant az ünnepelt és felhangzott a “Meglepetés!”, a DAB a jól megszokott minőségben kezdett bele a muzsikálásba, mi pedig ugyanakkora lelkesedéssel vetettük magunkat a táncparkettre.

A jelenlévők egytől-egyig hamar be is fejezték egymás üdvözlését, hogy minden figyelmüket nekünk szenteljék. Úgy tűnt nemcsak az ünnepeltnek voltunk meglepetés, hanem az egész társaságnak is. Nagyon jó hangulatban telt az a másfél óra, amit ott töltöttünk. A végén még tánctanításra és felkértek minket, hogy ők is részesei legyenek a meglepetés ezen részének. Így jómagam igyekeztem hamar elsajátíttatni velük a God Blessed Texas-t, amit sikerült igen gyorsan megtanulniuk. Még nagyobb volt a sikerélmény, amikor Attiláék előadására eltáncolhatták azt.

A tanítás után kis csapatunk (Pisti, Vera, Petyus, Teca, Angelika, Eszti, Szilvi, Gabi, Betti, Móni és jómagam) miután hagyta a társaságot tovább ünnepelni, újabb élményekkel gazdagodva indult haza Pest felé.

–Timcsi

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.