DAB-est az Aréna Hotelben

Dec. 8-án, csütörtökön a Don Attila Band adott remek country estet az Aréna Hotelben. A Wild Buffalo ezúttal is jelen volt és együtt bulizott a társasággal.

A Takarékbank erre a napra tűzte évvégi záró céges buliját, ami este 7 órától éjfélig tartott. Csapatunk 8 órára ért a helyszínre és már fel is állt az ismerős felcsendülő country muzsikára. Az első etapot követően Gogo kedvet csinált a megjelentek körében: tánctanulásra invitálta a közönséget. Hamar elsajátították a Texas Stomp-ot (a mi örömünkre is).

Don Attiláék rövid szünet utáni zenéjére már sokkal több érdeklődő figyelt és szinte várták, hogy mikor tanulhatnak meg újra még egy táncot. Gogo ezúttal a God Blessed Texas-t mutatta meg, ami nagyon tetszett a táncosoknak. Hogy fokozzuk a hangulatot, Don Attiláék olyan karácsonyi dallamokat pengettek meg, ami mindenki számára közismert és még koreográfia is van rá!

A három órás táncolásunkat követően mindenki elégedetten nyugtázta szereplésünket. Nekem a legjobban az tetszett, mikor a második szünetben megszólított egy elemző és megkérdezte: mi egy család vagyunk? A válaszom nemleges volt, de annyira szeretjük ezt a táncot, hogy teljesen egyszerre és egyformán tudunk táncolni. Persze dícsért minket, és reméli, hogy többen jelentkeznek majd klubnapunkon tánctanulásra.

A pazar környezetről és a szervezettségről még a következő napi klubesten is ámuldoztunk. Kitűnő forralt bort majdnem mindenki megemlegette. Köszönjük a banknak és persze Don Attiláéknak a remek estét! Nem felejtjük természetesen saját csapatunk megjelent tagjait sem, hiszen nekik is köszönjük, nélkülük nem sikerült volna ilyen jól az este! [Angi, Mariann, Eszti, Vera, Márti, Zsu, Era, Tibi, Réka, Gergő, Concord, Gogo, Balázs és én]

 

–Teca

Kapcsolódó galéria

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..