wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

hétfő, június 18, 2018

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

hétfő, április 30, 2018

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

Fellépéseink

péntek, április 13, 2018

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

DAB-koncert a Bikás-dombon

szerda, március 31st, 2010

Facebook

A WB meghódította a kelenföldi Bikás dombot! Időben értünk oda, így volt időnk körül nézni, ráhangolódni a fellépésre. Szembetűnő volt a bikaszobor, mely már messziről csalogatott minket, így drága bölényünknek, Győzőnek képzelhettük, némi asszociációval.🙂

Egy kis csúszás volt a műsorban, már megszoktuk, de a holt időt kellemesen töltöttük, Gyuri bemutatta, hogy kell bemelegíteni a lábakat a tánchoz. Jól esett a mozgás, mert hűvös volt az idő.

A karate bemutató után végre a DAB felköltözött a színpadra, rövid műsorvezetői bemutatás, mi következtünk. Első perctől fogva elvarázsoltuk a közönséget. Rendetegen fotóztak, videóztak, volt aki táncra perdült, tapsoltak.

Szokáshoz híven a “vonatossal” zárták Attiláék a zenét (All Aboard – a szerk.), amire már tombolt a közönség. Kár, hogy csak fél órát kaptunk, szívesen a színpadon maradtunk volna, de Demjén Rózsi következett utánunk, így őt nem lehetett megvárakoztatni… pedig, hm… ennyit erről.

–Gabóca

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.