DAB-koncert a Bikás-dombon

A WB meghódította a kelenföldi Bikás dombot! Időben értünk oda, így volt időnk körül nézni, ráhangolódni a fellépésre. Szembetűnő volt a bikaszobor, mely már messziről csalogatott minket, így drága bölényünknek, Győzőnek képzelhettük, némi asszociációval.🙂

Egy kis csúszás volt a műsorban, már megszoktuk, de a holt időt kellemesen töltöttük, Gyuri bemutatta, hogy kell bemelegíteni a lábakat a tánchoz. Jól esett a mozgás, mert hűvös volt az idő.

A karate bemutató után végre a DAB felköltözött a színpadra, rövid műsorvezetői bemutatás, mi következtünk. Első perctől fogva elvarázsoltuk a közönséget. Rendetegen fotóztak, videóztak, volt aki táncra perdült, tapsoltak.

Szokáshoz híven a “vonatossal” zárták Attiláék a zenét (All Aboard – a szerk.), amire már tombolt a közönség. Kár, hogy csak fél órát kaptunk, szívesen a színpadon maradtunk volna, de Demjén Rózsi következett utánunk, így őt nem lehetett megvárakoztatni… pedig, hm… ennyit erről.

–Gabóca

Kapcsolódó galéria

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..