DAB-koncert és kihelyezett klubnap!

A Don Attila Band Zuglóban adott koncertet 2010. február 5-én, ahol kihelyezett klubnapunkat is tartottuk! Rendhagyó este volt, szinte szimbiózisban mulatott együtt a zenekar és a táncos brigád.

Cserepesház adott otthont az elmúlt pénteki country-estnek. Jó volt újra találkozni a DAB tagjaival, hiszen mindegyikük szívünkhöz igen közel áll. Habár péntek volt, meglepő módon nem késtek a többiek olyan sokat, meghazudtolva Budapest ilyenkor túlzsúfolt utcáit.

Először néhány ‘bemelegítő’ táncot roptunk el, amíg a többiek köszöntek egymásnak, aztán Attiláék átvették a staféta-botot. Nem tudtak olyat játszani, amire ne találtunk volna valami jó kis koreográfiát! Az egyik szünetben Don Attila elmesélte, hogy szeretnék bevezetni Zugló szívébe is a country-t és hagyományt csinálni a péntekekből, aminek ez az első felvonása volna.

Timcsi nagy-nagy örömére Don Attila és Daddy Beer felváltva énekeltek Elvis-számokat: csak nekünk és csak most 🙂 A közönségből néhányan nem bírták ki, hogy ne próbálják ki a táncot, egymás után próbálták elsajátítani a könnyebb táncokat 😀 Várunk Titeket sok szeretettel a klubnapunkon!

Kedvenc fotós-talentumunk, BigLali is eljött. Ezúttal hozta magával új szerelmét, a legújabb masináját 🙂 Kattintgatott is jó sokat, készültek jobbnál jobb képek (lásd: kapcsolódó galéria).

Ezúton is szeretnénk megköszönni a kiváló estét mindenkinek! Mikor hazaértünk, mint akit agyonütöttek, úgy huppantunk le a TV elé – de szerintem senkit sem kellett altatni 😉

 

–Gogo

Kapcsolódó galéria á la BigLali  (Köszönjük!)

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..