wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

kedd, július 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

vasárnap, április 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

szombat, december 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

DAB-koncert és kihelyezett klubnap!

hétfő, február 8th, 2010

Facebook

A Don Attila Band Zuglóban adott koncertet 2010. február 5-én, ahol kihelyezett klubnapunkat is tartottuk! Rendhagyó este volt, szinte szimbiózisban mulatott együtt a zenekar és a táncos brigád.

Cserepesház adott otthont az elmúlt pénteki country-estnek. Jó volt újra találkozni a DAB tagjaival, hiszen mindegyikük szívünkhöz igen közel áll. Habár péntek volt, meglepő módon nem késtek a többiek olyan sokat, meghazudtolva Budapest ilyenkor túlzsúfolt utcáit.

Először néhány ‘bemelegítő’ táncot roptunk el, amíg a többiek köszöntek egymásnak, aztán Attiláék átvették a staféta-botot. Nem tudtak olyat játszani, amire ne találtunk volna valami jó kis koreográfiát! Az egyik szünetben Don Attila elmesélte, hogy szeretnék bevezetni Zugló szívébe is a country-t és hagyományt csinálni a péntekekből, aminek ez az első felvonása volna.

Timcsi nagy-nagy örömére Don Attila és Daddy Beer felváltva énekeltek Elvis-számokat: csak nekünk és csak most 🙂 A közönségből néhányan nem bírták ki, hogy ne próbálják ki a táncot, egymás után próbálták elsajátítani a könnyebb táncokat 😀 Várunk Titeket sok szeretettel a klubnapunkon!

Kedvenc fotós-talentumunk, BigLali is eljött. Ezúttal hozta magával új szerelmét, a legújabb masináját 🙂 Kattintgatott is jó sokat, készültek jobbnál jobb képek (lásd: kapcsolódó galéria).

Ezúton is szeretnénk megköszönni a kiváló estét mindenkinek! Mikor hazaértünk, mint akit agyonütöttek, úgy huppantunk le a TV elé – de szerintem senkit sem kellett altatni 😉

 

–Gogo

Kapcsolódó galéria á la BigLali  (Köszönjük!)

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.