wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

hétfő, június 18, 2018

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

hétfő, április 30, 2018

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

Fellépéseink

péntek, április 13, 2018

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Dec. 13-án is BFC volt a William’s-ben!

szerda, december 9th, 2009

Facebook

Második felvonás következett: december 13-án újra Big Fat Chubby & The Swamp Busters zenekar adta a hangulatkeltőt a William’s-ben! Bensőséges buliban volt részünk testvérklubunkkal, az All In Linedancers-zel és másokkal a William’s Western Village-ben.

Csípős hideg kint, annál forróbb hangulat bent 🙂 7 óra körül érkeztünk, az All In-esek már vártak ránk: megbeszéltük, hogy ezúttal együtt bulizunk egy nagyot, illetve beharangoztuk nekik a BFC-t, hogy muszáj megismerniük zenéjüket. Ezúttal nem tudtunk William’s Gábornak szalutálni, állítólag valami levette a lábáról és nem tudott jelen lenni (jobbulást!).

Chubbyék is ott voltak már, kis időt még lehetett szánni arra, hogy beszélgessek Jack-kel és Lackóval. Lassacskán megtelt a William’s, habár nem voltunk annyian, mint legutóbb, így is ippeg el lehetett férni. Amint a BFC belekezdett a zenélésbe, megtelt az előttük lévő tánctér: WB és AI együtt táncolták a kedvenc koreográfiákat 🙂 1-2 szám után már muszáj volt résnyire ablakot nyitni, mert úgy felforrósodott a levegő 🙂

 A “szakavatott” közönség mellett voltak “laikusok” is, akik habár nem táncoltak, de szemlátomást élvezték a zene/tánc előadást 🙂 , minden a helyén volt egy igazi country bulihoz. Magunk részéről már elvárt volt a jó kis western stílusú szórakozás, hiszen már kezdjük megismerni a BFC zenéjét, így hát átadtuk magunkat a remek ropogós kamionos-country zenének.

Az egyes blokkok között előkerült 1-1 linedance CD, ugyanis beszéltünk róla Chubbyval, hogy mutatunk néhány nótát, ami abszolút favoritnak számít nálunk. Reméljük, hogy elnyertük a fiúk (azaz a zenekar) tetszését néhánnyal, ezzel szerettük volna rábeszélni őket, vegyék be a repertoárjukba 😀 . A mutatós WB-lányzók rázták magukat, ami – remélem – az All In-es fiúknak is ínyére való volt 😀 .

Egészen 11-ig maradtunk, muszáj volt indulni, mert karácsony közeledtével mindenkinek több munka akad hétfőre, mint általában. Köszönjük a BFC-nek és az All In-nek a kitűnő estét!

–Gogo

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.