wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

kedd, július 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

vasárnap, április 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

szombat, december 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Don szülinapja a Williams-ben

hétfő, szeptember 21st, 2009

Facebook

2009. szeptember 19-e, szombat: William’s Western Village-ben tartották meg Don szülinapját — a tiszteletére a Country Express zenélt! Dübörögtek a bölények is szép számmal — Happy Birthday Don!

Williams-Gáborral (merném írni, hogy WV-Gábor, de ez félreérthető itt Magyarországon) előzőleg egyeztettük, hogy majdnem az egész csapat eljön a kedves invitálásra. Ez mint utóbb kiderült, jelentett 18 főt, nevesítve: Vera, Petyus, Marika, Angelika, Gabi, Betty, Moncsi, Attila, Gyuri, Jutka, Pisti, Teca, Dia, Timcsi, Jojo, Ákos, Wivee és én.

Abszolút autentikus helyszín: mindenki teljes country harci díszben vonult fel Don tiszteletére. Jöttek többen a Six Rebelsből, a Plastic-októl, az All In is jelen volt, a füredi Thunderfoots-tól és a paksi Country Roads-tól is érkeztek – volt ott sok-sok kedves és már ismerős arc. Nagyon jó társaság kerekedett, mire ránksötétedett a kellemes nyárvégi estén.

Amikor másodjára tartott pihenőt a Country Express, figyelmet kértek és kezdetét vette a köszöntés. Addigra már mindenki túl volt a közös vacsorán, meg talán jópár italon is. Érkezett Don elé három torta, meg a hozzá tartozó csapatos “kornyikálás”. A torta-pusztítás mellett többen a táncot választották az igazi, velejéig western kocsma feelingjében. Éjszaka a bölények lassan csatlakoztak le a buliról, és vittek haza magukkal örök emlékeket. Igazi team-building volt 🙂

–Gogo

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.