wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

hétfő, június 18, 2018

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

hétfő, április 30, 2018

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

Fellépéseink

péntek, április 13, 2018

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Dunabogdány – DAB – újra

szerda, augusztus 26th, 2009

Facebook

Újra együtt volt a WB és a DAB. 2009.08.22-én Dunabogdányban lépett fel a zenekar, így természetes volt, hogy velük tartunk.
Elméletileg 21 órától kezdtek volna, de előttük egy fiatal rock együttes lépett fel. A várakozás perceit hasznosan kihasználtuk, és a vendéglátó épület mögött Móni, Betty, Gabi, Petyus Vikinek tanították meg a Tequilát. Miki is eljött Pomázról, nagyon jól érezte magát velünk.

Sajnos a nézőközönség nem minden tagjának jött be a rock zenekar műsora, így egy páran távozni készültek. A WC-ben és az utcán próbáltuk visszatartani őket, beígérve, nem bánják meg, ha maradnak.
Piroska, Betty barátnője fotózott lelkesen, Ákos pedig videózott.

Végre 21.30-kor birtokba vehettük az aszfaltot, a DAB pedig a színpadot.
Kicsit nagyobb izgalom volt bennünk, mert művészeti vezetőink (Gogo, Timcsi, Dia) a megérdemelt pihenésüket töltötték, így nem voltak velünk. Önmagunkra és egymásra voltunk hagyatkozva, de Pisti és Vera kivette részét abban, hogy a csapatot beállítsa és a zenére a megfelelő táncot indítsa. Bebizonyosodott azonban, olyan sokat tanultunk már a lányoktól, hogy nélkülük is megálltuk a helyünket, nem csorbítottunk a WB hírnevén.

Egy idő után azt vettük észre, hogy nézőink száma növekszik, ezt tapasztaltuk a hangulatból és a tapsok erejéből. Egyre nagyobb és nagyobb volt a siker. Az egyik szünet után Judit, a zenekar énekese is színpadra lépett, és ismét elkápráztatta hangjával a közönséget, és persze minket.

Az időjárás kegyes volt hozzánk, így csak a végén, 23.30-kor kezdett el cseperegni az eső. A zenekar rámolásba kezdett, mentették a hangszereket, így gyors búcsúzkodásba kezdtünk. A nézők sajnálattal vették tudomásul, hogy megyünk, ezt tapssal,kiabálásokkal bizonyították nekünk: – Ne hagyjatok itt minket! Királyok vagytok!
Köszönjük, hogy újra együtt voltunk, nemsokára megint találkozunk.

–Gabi és Betty

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.