Dunakömlődi évzáró country buli

Év vége felé járunk, de úgy néz ki, hogy a linedance bulik egyre csak sűrűsödnek. Ezúttal kis csapatunk Dunakömlődre volt hivatalos a csámpai csapat évzárójára. Klubunkat 14 fő képviselte: a csapat a buli előtt a méltán híres dunkömlődi halászcsárdába tért be, ahol All In testvérklubunkkal összeültünk egy halászlére. (Azaz melléjük – a szerk.) Majd jólakottan mentünk át a helyi művelődési házba, ahol már eddig itt még nem látott méretű tömeg fogadott minket. Ezek szerint évről évre egyre népszerűbbé válik a csámpaiak által rendezett linedance buli, mert szinte mindenki megfordult itt. (Hamarosan nagyobb faluház után kell nézniük – a szerk.)

Régi ismerősök, barátok nem győzték dícsérni csapatunk tánctudását, lelkesedését s mindenekelőtt vadonatúj, eredeti és az egyetlen, abszolút felülmúlhatatlan Wild Buffalo-s hímzett ingeinket. (Ez azt jelenti, hogy kéretik nem választani ezt a nevet a későbbiekben azon linedance kluboknak, akik a jövőben kívánnak megalakulni – már így is tumultus van ezen a téren – a szerk.)

Egész este felváltva roptunk a kedvenc dalokra – habár komolyan meg kellett küzdeni a helyekért. (Hozzatok iszapot legközelebb – a szerk.) A táncolás mellett lehetőség adódott kedves ismerősökkel való beszélgetésre is, és sok új linedance-szel fertőzött táncossal való megismerkedésre.

Éjfél után indultunk csak haza, telve élménnyel és néhányunknak fájós talpakkal.

–Teca

Kapcsolódó galéria

Ui.: a szerk. = TiGo – további reklamációt kéretik nálunk benyújtani szíveskedjenek 😀

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..