wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

hétfő, június 18, 2018

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

hétfő, április 30, 2018

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

Fellépéseink

péntek, április 13, 2018

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Dunaünnep Kisorosziban

vasárnap, július 19th, 2009

Facebook

Halászlé, vásárfia, jó zene egész délután és este. Volt szerencsénk elkísérni a Don Attila Band-et, táncolni zenéikre. Meglepetésként szolgált, hogy új hangként van jelen a csapatban Judit. Felkerülhetnek hát a repertoárba női dalok is! 🙂

Csapatunk leglelkesebbjei koradélutánra értek le. Az idő már-már megszokottan nagyon hektikus volt, a 30 fokot követte a nagy vihar, ami miatt úgy tűnt először, hogy talán el is marad a nyitott rendezvény. Amíg zuhogott, addig nagy ebédet csaptunk abban a vendéglőben, ahol múlt évben a frissen alakult Wild Buffalo az első hivatalos buliját tartotta, egyébiránt a DAB dobosának, Don Carlosnak szülinapján.

Don Attila Band koncertje este 7-kor kezdődött, az első taktusokra értünk oda. Először a színpadtól messze, a lejtő alatt kezdtünk táncolni, majd később a színpad előtt táncoltunk. Az utolsó négy számnál új tagja csatlakozott a DAB-hoz, Judit, aki selymes női hangjával még színesebbé tette a fiúk remek zenéjét.

A koncert után Don Attila magukhoz invitált, ahol táborhangulatban ütöttük el az időt. Köszönjük a bennsőséges vendéglátást 🙂 Felejthetetlen emlék marad ez a borongós vasárnap is 🙂

–Gogo

Kapcsolódó galéria

Videók innen: Dunaünnep-montázs, Rollin’

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.