Elő-SzilWestern 2009/2010

Méltón ünnepelte a Wild Buffalo a 2009-es év zárását. A hangulat hál’ istennek tetőfokon, szokás szerint nagyon vidám, jókedvű baráti társaság gyűlt össze – már megint! Nagyon jól éreztem magam és öröm volt látni, hogy a nehéz év hangulata senkire sem vetődött ki.

Mosolygós, vidám arcokkal búcsúztattuk az óévet, a jövő év nagy reményeivel telve. Ha ilyen fenomenális társaság gyűlik össze minden bulinkon, ebben hiba nem lesz!

A Győző-díjjal reméljük, hogy olyan köszönetet tudtunk mondani a lányoknak, hogy ugyanilyen határozottan, vidáman fogják a jövőben is tanítani a táncokat és építeni a kapcsolatokat a klubok között. A cowgirl-választással nem zártuk ki a többi csinos hölgyet sem, mivel lesz még rá lehetőség, hogy jövőre átadják az ugyancsak gyönyörű hölgyeknek a staféta-botot. Sajnos rengeteg csinos hölgy közül csak két díjazottat szabadott kiválasztani, ami nagyon nehéz választás volt ám! A profi zsűritagok ellenére izzasztó feladatnak tűnt megtalálni a legjobbakat.

Köszönjük Don Attiláéknak kiváló zenéjüket, amivel emelték az est hangulatát – mondhatom, már szokás szerint. Egyik szünetben tánctanítással tarkították a lányok a programot. Ezúttal a klubok a Honky Tonk Fix-et ismerhették meg.

A pezsgőlasszózásról csak annyit, hogy uraim, mindent bele, jövőre nem hagyjuk magunkat a hölgyekkel szemben – ezúttal ugyanis Gabca nyerte a 3 literes pezsgőt, hiszen a legjobb lasszódobás az övé volt. Látszik, hogy a férfiak nem lasszóval fogják a hölgyeket!

Nagyon hamar elrepült az idő, csak azt bizonyítja, hogy mindenki jól érezte magát és vidám hangulatban kezdhette az új évet.

B.U.É.K. mindenkinek!

–Concord

Utóirat: Ezúton is üdvözletünket küldjük Kivi-testvérklubunknak Új-Zélandra és nagyon boldog új évet kívánunk! 😀

Kapcsolódó galéria

Díjazottjaink:
– Győző-díj: Dia, Timcsi, Gogo (WBLC művészeti vezetők)
– Mrs. Cowgirl: Vera (WBLC)
– Ms. Cowrgirl: Timcsi (WBLC)
– Sztárvendégünk: Goór Mária
– Lasszónyűvő nyertes: Gabca (SZLK) és Sheriffkoma (SZLK)

Részletes program volt:
18.00: gyülekező –> megnyitó
18.30: melegedő tánc, első italok
19.00-19.45: vacsora
19.45: ünnepélyes nyitó: Győző-díj átadása
20.00-20.45: tánc DAB-zenére
20.45-21.00: szilwestern extra tánctanítás
21.00-21.30: Ms. és Mrs. Cowgirl választás
21.30-22.15: tánc DAB-zenére
22.15-22.45: pezsgő-lasszózás, vetélkedő
23.00-23.45: tánc DAB-zenére
éjféltől tánc gépzenére kifulladásig!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..