63 darab videó a táncokhoz!

Figyelem, figyelem!
A táncok leírásaihoz folyamatosan kerülnek fel a tanító-videók! Ezek a kisvideók – remélhetőleg – megkönnyítik a tánctanulást. Csak keress rá a kedvenc koreográfiádra a táncoknál, és 95%, hogy képekben is viszont láthatod. Egy ideig a “videók” résznél is fel lesznek tüntetve, de hamarosan kizárólag a “táncok”-nál, mindegyik a helyén külön megtekinthető!

Kívánunk ezúton is kellemes tánctanulást és sok sikert az elsajátításukhoz!

Lehetőség szerint megpróbáljuk a hiányzó leírásokat pótolni, de addig is, segítségképpen ott lesz a tánc oktató-kisvideója. Van néhány olyan tánc, amihez nem készült még videó, ezeket csak később fogjuk kiegészíteni. Reméljük, addig ez a “néhány” tánc is elég lesz a tanulnivágyó bölényeknek 3:)

Mivel igen sok került fel egyszerre, gondolkozom azon, hogy a szorgos látogatók között kisebb “bug-kereső” versenyt hirdetek: ha valaki netán nagy hibát talál (például adott tánc elmagyarázása után teljesen más zene szólal meg vagy hasonló) — vagy ne adja ég, leesni látja a háttérben a zászlót — jelezzen! Értékes ajándék is várhatja (egy nagy adag marcipán például) 3:D

Aki képes a legrövidebb időn belül végigvizslatni az összes — azaz a 63 darab! — videót, felmentést kap egy hétre tánctanulásból 3;)

–Gogo

2 thoughts on “63 darab videó a táncokhoz!”

  1. Greco, én köszönöm az infót! — a nevét meghagyom – mert így ismerjük, de rákattintva feltüntetem az eredeti nevét, illetve a koreográfust 🙂 … a videót kicsit később előveszem és javítom, csak a tegnapi 16 órás vágás-töltés-szortírozás után kicsit herótom van

    még1x köszönöm 3:)

    ja igen, és a marcipán jár 😉

  2. Esetleg fel lehetne úgy tüntetni, hogy Blue Rodeo aka Poco Hill Dance…. Sok olyan tánc van ami több név alatt fut.

    Egyébként gratula a videókhoz, biztosan segítség lesz a szorgosabb kezdőknek. Ajánlani fogom én is a fórumomon.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.