All-In LD buli

Új klub, régi-új esküvő és M. J. bölényes kiadásban
Múlt hét szombatján dacolva az időjárás-jelentéssel rászántuk magunkat, hogy tűzön-vízen át (jelen esetben csak vízen), csizmáink impregnáltságát nem kímélve eljussunk arra a helyre, ami egy estére otthont adott az All In Linedancers “alakuló-bulijának”, valamint Franciska és József házasság-megújításának.

A veresegyházi meghívás tartalmazott továbbá egy felkérést is a linedance klubok számára, hogy egy kisebb bemutatóval örvendeztessék meg a nagyérdeműt. Azt hiszem és remélem jelesre vizsgáztunk :). Magam nevében (bár bizton tudom, más bölény is így gondolja) az egész szívünket kínáltuk aranytálcán az este folyamán. Amellett, hogy készülődésünk nem nyúlt vissza hetekre, inkább csak két intenzív próbanapra, a fellépés előtt eddig nem látott izgalom uralkodott a “Bevállalós Bölényeken” (Józsi szavaival éltem imént). Három tánccal készültünk, sorrendben: Better Together, Hey Pops és a jelen lévők számára egy meglepetés számmal.

Az est menetrendje szerint délután öt és hat közötti érkezéssel kezdetét vette a sátor feltöltése. Egymás után érkeztek a Six Rebels, a Plastic Cowboys, a Füredi Linedance Club, a Wild Buffalo lelkes tagjai és nagy-nagy szeretettel fogadott mindannyiunkat az All In Linedance Klub. Az élő zenét nekünk oly kedves Don Attila Band szolgáltatta az est folyamán.

A klubok közül három (All In, Six Rebels és Wild Buffalo LC) vállalta be a “felkérést”. Az első élőzenés blokkot követően Házigazdáink több számból álló bemutatójukkal indítottak. Majd pedig egy kis pihi után következett az est egyik fénypontja, az esküvő. Franciska az alkalomhoz, Józsi pedig a country világához is illő ruhában állt az anyakönyvvezető elé, aki 20 éves házasságukat “felújítandó”, ismét összeadta az ifjú párt.

A vacsora és az elmaradhatatlan torta után következett a Six Rebels LC, akik a tőlük megszokott formációban és minőségben mutatták be 6 számból álló koreográfiájukat. Don Attila Band minden kisebb-nagyobb szünetet kihasználva rázendített repertoárjukra, ám 10 óra előtt nem sokkal mi következhettünk. Az első számot 10-en (Vera, Teca, Attila, Angelika, Marika, Gabi, Betti, Dia, Gogo és én), a másodikat hárman táncoltuk, a meglepetés számra pedig ismét valamennyien a táncparkettre léptünk.

Fellépésünk előtt pár percben Gogo mondott köszönetet a meghívásért, a Bölények nevében gratulált a klub megalakulásához és sok boldogságot kívánt a régi-új párnak.

Elmondta azt is, hogy készültünk egy kis meglepetéssel, ami ugyan eltér a megszokottól, de üzenete félreérthetetlen. Michael Jackson They Don’t Care About Us című számára pár meglévő lépés mellé Dia és jómagam gyártottunk koreográfiát, amit fellépésünk befejezéseként táncoltunk el. A kezdeti meglepettségből felocsúdva a közönség tapssal kísérte táncunkat. Sokan pedig elismeréssel adóztak az ötletért és annak megvalósításáért.

A buli számunkra éjfél körül ért végett, de az ott ért pozitív energiák és felénk irányuló szeretet talán még azóta sem engedett igazán visszatérni a hétköznapokba.
Köszönjük az All In LC-nek, hogy ilyen vendéglátásban részesített minket és összehozta a linedance társadalom rendíthetetlen híveit.

-Timcsi

Kapcsolódó galéria

WBLC fellépés — Jacko Special!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.