Batyus-Szüreti Bálon is a WB képviseltetik

Felkérést kaptunk a László Gyula Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda intézmény igazgatójától, Back Anditól, hogy a Batyus-Szüreti Bálon táncoljunk. Andi majd a farsangi bálon is számít ránk, kibővítve már a fellépést a vendégeknek tánctanítással is.

2009. október 3-án el is mentünk: Betty, Móni, Viki és én, Gabi. A vendégek az elején kikerekedett, érdeklődő szemmel nézegettek minket: “Vajon ebben a szerelésben mit fognak csinálni?” Az ünnepi köszöntő után mi voltunk az első műsorszám.

A Country Roads közepétől már folyamatos taps követte lépéseinket, ezután a Tush Push-t láthatták, majd az alkalomhoz illően a Summer Wine-nal zártuk műsorunkat. Jó érzés volt mind a négyünknek, hogy nagy sikert arattunk, mert a megérdemelt vastaps nem maradt el.

Mindegyikünk kapott hála és köszönet képpen egy-egy doboz Raffaelót. Amikor hazaindultunk, az épület előtt álldogáló vendégek közül két férfi dícsérő szavakkal búcsúzott tőlünk: “Nagyon jók voltatok, ilyet csak a filmekben láttunk még!” Boldogan, felszabadultan szálltunk be a kocsiba, mert bezsebeltünk megint egy sikert a csapatunknak.

–Gabi

Kapcsolódó galéria

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.