Big Fat Chubby & Swamp Busters

És igen-igen, egy újabb reménycsillag született a country egén!
Vasárnap este egy kicsit meggyötörten és lábfájósan érkeztünk az Alcatraz Clubba, ahol első debütálását tartotta egy country zenekar: Big Fat Chubby & Swamp Busters.

A programra HM (alias Hortyogó Maci) hívta fel a figyelmünket, majd pedig Gogo lelkes reakciója (lásd Fórum) hozta meg a döntést, ha nem is mindannyian, de páran biztos elmegyünk erre koncertre.

Big Fat Chubby & The Swamp Busters 🙂 olyan élményt szerzett nekünk, amire nem számítottunk. Azt hittük a magyar country zenekarok terén nem lehet nagy meglepetéseket okozni nekünk, de be kell vallanom, most sikerült. A country zene iránti tiszteletünk és szeretetünk újabb lendületet kapott, amivel linedance egy ritmusosabb és belevalóbb területére tévedtünk.

A meglepetés a zenekar részéről még ennél is nagyobb volt, mikor meghatottsággal telve szembesültek a ténnyel, hogy csakugyan Magyarországon nemhogy sokaknak tetszik ez a zene, de van egy réteg, aki még táncolni is tud rá.

Főleg akkor voltak igazán boldogok, amikor megtudták, hogy nemcsak ennyien vagyunk táncosok, hanem több klub is epedve várja az ilyen zenekarok születését.

Vera, Petyus, Attila (HM), Angelika, Teca, Dia, Adrienn (Six Rebels), Gogo és én voltunk azok, akik talán “pályafutásuk” során először a táncolást egy-egy kis időre felhagyva átadta magukat a zenehallgatás örömeinek. Még Balu a Don Attila Bandből is pozitívan nyilatkozott a zenekar tehetségét illetően. Fantasztikus 2×45 percet ajándékozott nekünk Besenyei Csaba (ének), Horváth “Jack” László (gitár, ének), Cser László (basszus gitár) és Kárpáti Zoltán (dob). Köszönjük nekik ezt a remek hangulatú estét :), és bizton állíthatjuk, mi a részünkről mindent megteszünk, hogy ezt más is lássa-hallja és részesüljön ebben az élményben.

–Timcsi

Kapcsolódó galéria

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.