Country-vacsora Zsámbékon vol.6

Az idei év második szombatján Zsámbékra igyekeztünk a Gabriele Étterembe. Gábor (gitár, ének) a “Wild Buffalo” feliratot felvarrta a gitárja pántjára, amit két alkalommal ezelőtt Cucától kapott. Ezzel is jelezve, hogy pont a szíve felett hord bennünket.

Petyus és Vera már nagyon várt bennünket, nameg Marianna és csoportja, és nem utolsósorban Don Attiláék. Ők éppen szünetet tartottak, így gyorsan az aktuális eseményeket meg tudtuk beszélni. Zsuzsi (az énekes!) pedig egy csuda jópofa pólót vett Vera bíztatására – egy cowgirl-forma lasszóval a póló közepén. Mariannáék alig várták, hogy kezdődjön a tánc, hiszen már ők is tudnak vagy 10 számot.

Gogo megtanította a Freeze-t (is), amikor is nagyon sokan kapaszkodtunk össze Don Attiláék élő zenéjére. Annyian voltunk, hogy alig fértünk el az asztalok között!

Majd később átismételtük a Trail Of Tears-t kérésre, ami kisebb-nagyobb hibákkal, de ment. De itt nem ért véget a sor: átvettük a Canadian Stomp-ot is, amit szinte mindenki táncolt. Kis falatozás után Don Attila előadta meglepetését: When You Come Around című számot szólóban elénekelte gitárhang kíséretében. Nagyon örültünk neki, hiszen a csoportunk régi kérését (Old Timers Fesztivál) váltotta valóra.

Kedves vendéglátóink záróra előtt berakták azt a CD-t, amit már jórégen otthagytunk neki ajándékként. Érdekes módon a közepén található Chill Factor-t indították el – mint eddig minden vacsora-est végén -, amire a lányok nem tudnak ellenállni. (Csak nem hallgatták meg a CD-t és választották ki a “legerősebb” számot?!) Ezek szerint figyelnek ők is! 🙂

Éjfélre haza is értünk, természetesen jól elfáradtunk a sok-sok tánctól. Újra kellemes estét töltöttünk hát Zsámbékon. Remélem, mások is hasonlóan jól érezték magukat!

–Teca

Kapcsolódó galéria

Legutóbbi country-vacsora Zsámbékon (2009.01.03.)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.