Cuca világot lát

Eljött ez a nap – azt kell hozzátegyem: sajnos… Cuca régóta tervezte már, hogy elutazik messzi földre, de szerintem egy évvel ezelőtt ő sem számított arra, hogy mintegy fél év alatt őt is így megfertőzi a country-őrület. A Wild Buffalo most oszlopos tagját veszíti el — így búcsúzunk tőle itt.

Akiknek esetleg nem volt lehetősége jobban megismerni Cucát, annak itt most néhány szóval említem, miért is vérzik a szívünk annyira, hogy elutazik. Habár a tény, hogy mennie kell, nagyon szomorúvá tesz minket; de minden, amit tett klubunkban és a klubunkért, megmarad és ez mindenkinek kis mosolyt csalhat az arcára.

Cuca anyukája által került közénk – egyik alkalommal egy budakalászi vacsoránál csatlakozott hozzánk. Előtte már hallotta, hogy anyukája mellett Pindi és NagyAndi is (a rokoni szálak), nameg Pindi barátnője, Dia is hasonló hobbinak hódol. Bár én biztos vagyok benne, hogy a fa borítású étteremben ülő sok-sok cowboy-kalap, meg mosolygós arcok rabolták el a szívét már a legelején. Anyukáját sajnos elveszítette az ősz folyamán, tőle country stílusú temetéssel búcsúztunk el. 

Először eljött egyszer, aztán még egyszer és így tovább a klubnapokra – és hamar kiderült, hogy őstehetség: egy igazi honky tonk szívű lányzó került közénk. Megnyerő stílusa és energikus fellépése is segített abban, hogy azonnal elfogadjuk és gyűjtsük a közös emlékeket együtt. Ott volt a Wild Buffalo alapításánál, aktívan hozzájárult ötleteivel, kapcsolataival és lelkesedésével, hogy a klub már az elején jól induljon.

Cuca az, akinek a klubunk a honlapot köszönheti — a honlap beindítása és feltöltése mind-mind az ő érdeme. Már a honlapindítás előtt megismerhették a linedance világában őt: a fellépéseken való részvételek és bulik mellett a linedance-fórumokon is jelen volt (és valószínűleg marad is). Ebből a szempontból nem veszítjük el őt, hiszen online marad, csak személyes báját kell nélkülöznünk.

Az ősz és tél során szinte az összes rendezvényen ott volt, amiről a képek és videók egyaránt árulkodnak. Több beszámolót is ő írt meg, mintegy irányvonalat adva, miképpen is kell ezt csinálni. Habár az utazása már leszervezett, azzal nyugtatott, hogy külföldön folytatja a linedance hagyomány ápolását és az ottani klubbal majd vendégszerepelhetünk oda-vissza, hogy ha máskor nem, legalább ilyenkor találkozhassunk.

Tánctanításban és gyakorlásban is jeleskedett itt köztünk, az ő nevéhez kötjük a Watermelon Crawl és a Cowboy Up! című koreográfiákat. Lettek közös kedvenceink, amiket a legszívesebben táncoltunk együtt. A klubnapokon nyíltan és kedvesen fogadta az újakat, hiszen tudja, így lehet a leginkább megszerettetni azt, amit csinálunk. Többek között neki köszönhetjük a motorosokkal (Devils MC) való jó baráti kapcsolatot és azt is, hogy Don Attila (is) olyannyira megszeretett minket.

Egy barát jelenlétét veszítjük el, aki olyan sokat tett értünk és mindezt szerényen, kérkedés nélkül. A klub nevében szeretnénk itt megköszönni azt a sok-sok jót, amivel gazdagítottad klubunkat! Habár nem régóta ismerhettünk meg, örökre a szívünkbe zártunk! Kívánjuk, hogy messzeföldön is találd meg utadat – nem felejtjük, mennyit tettél értünk! Visszavárunk, ha máshogy nem, akkor itt a honlapon át, mert tartani szeretnénk veled a kapcsolatot. Hiszen Te is igazi Vad Bölény vagy 😀

Videó: Watermelon Crawl tanítása Cuca által!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.