Devils Halloween Party

Kiderült, hogy ördögök és bölények jól megférnek egymás mellett. A jól sikerült októberi bemutatkozásunk után (amikor vendégségben voltunk az ördögöknél) meghívtak minket Debrecenbe, a Devils MC ottani chapterének sakáltanyájára. A buli apropója Halloween ünnepe (magyarul Mindenszentek) volt.


Cuca hozta a hírt, hogy az ördögök szívesen látnának minket Mindenszentekkor egy buli erejéig, amit a saját tanyájukon, Debrecen kieső szélében tartanak. Körbekérdezgettük hát a bölényeket, hogy kinek lenne kedve elruccanni ebbe a gyönyörű városba. Végül, sok szervezkedés után hat tagunk bólintott rá a Villa Hotelnél való helyfoglalásra. A bulihoz kötöttünk még egyéb programot is következő napokra, hogy egész hétvégés eseménynek ugorhassunk neki.

Kellemes péntek délután kicsi csúszással indultunk el, ráadásul – valószínűleg az ünnepek miatt – végig erős forgalomban jöttünk az autópályán. Este 8 óra körül érkeztünk, elfoglaltuk a szállásainkat, megvacsoráztunk, és csak ezután indultunk neki az éjszakának, hogy felkeressük a devilek “főhadiszállását”. Elég későre járt, mire odaértünk, majdnem 11-et ütött az óra. Amint a tanya kertjében, a különböző típusú motorok között állva meglátták, hogy nem mocival, hanem két taxival érkezünk, rögtön felfigyeltek ránk. Kecus elénk sietett és elsőként üdvözölt.

A tanya közepén állt egy igazi, klasszikus fogalmakat kimerítő klubhelyiség, amiről később az ördögök mesélték, hogy mindannyiuk munkája volt felépíteni és hogy már május óta csak építgették-szépítgették. Minden velejéig a motoros feelinget adta vissza. Volt néhány ismerős arc az előző buliból, de többen számunkra ekkor még ismeretlenek voltak. Ahogy beléptünk a helyiségbe, különleges  látvány fogadott minket: a sok motoros relikvia között halloween-díszek lógtak: denevér-formák, lampionok, mécsesek – és több, kifaragott tök mutatós mintával.

Első ízben megvolt az oda-vissza koktél-bemutató, megkóstoltattuk a mi kis Wild Buffalo koktélunkat a srácokkal, amire jött a viszonzás: a bölénylányok “Texas-koktél”-lal sündörögtek jó ideig. Már éjfél után voltunk, amikor hozták a Devils Klubház tortáját, rajta a motorosok csoportképével. Dia kóstolta is, addig mi még ittunk egy-két kört. A csaposuk meglepett néhány ősrégi country-zenével (mint a Billy Ray Cyrus-féle Achy Breaky Heart) – mi már annyira jól éreztük magunkat, hogy ezekre is sikongatva álltunk be táncolni. Amíg elmentem a saját zenénkért, addig Dia, Cuca, Nagyandi és Timcsi megtanították a nagydarab motorosoknak és párjaiknak a Texas Stomp-ot.

Többféle táncot roptunk el, nehezebbeket és mutatósabbakat, mint például a Caught In The Act-et vagy a Good Times-t. Aztán a srácok visszatették a saját zenéjüket, amire csak biccenteni tudtunk a fejünkkel, átérezve a metál sajátos ritmusát. Egészen éjjel háromig buliztunk együtt az ördögökkel, Fater és Kecus igazi házigazdaként őrködött felettünk. Semmi kötöttség nem volt, csak mókáztunk nagyokat kifulladásig.

Következő nap maradtunk, együtt megjártuk a közelben található állatkertet, aztán felkerestük az El Tornado-t, amiről az a hír járta, hogy klasszikus western-stílusú. Közös ebéd után a csapat fele búcsút vett a másik felétől. Akik maradtak, egy egész napot ejtőztek a debreceni Aquaticumban és a termálfürdőben.

–Gogo

Kapcsolódó galéria

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.