Don szülinapja a Williams-ben

2009. szeptember 19-e, szombat: William’s Western Village-ben tartották meg Don szülinapját — a tiszteletére a Country Express zenélt! Dübörögtek a bölények is szép számmal — Happy Birthday Don!

Williams-Gáborral (merném írni, hogy WV-Gábor, de ez félreérthető itt Magyarországon) előzőleg egyeztettük, hogy majdnem az egész csapat eljön a kedves invitálásra. Ez mint utóbb kiderült, jelentett 18 főt, nevesítve: Vera, Petyus, Marika, Angelika, Gabi, Betty, Moncsi, Attila, Gyuri, Jutka, Pisti, Teca, Dia, Timcsi, Jojo, Ákos, Wivee és én.

Abszolút autentikus helyszín: mindenki teljes country harci díszben vonult fel Don tiszteletére. Jöttek többen a Six Rebelsből, a Plastic-októl, az All In is jelen volt, a füredi Thunderfoots-tól és a paksi Country Roads-tól is érkeztek – volt ott sok-sok kedves és már ismerős arc. Nagyon jó társaság kerekedett, mire ránksötétedett a kellemes nyárvégi estén.

Amikor másodjára tartott pihenőt a Country Express, figyelmet kértek és kezdetét vette a köszöntés. Addigra már mindenki túl volt a közös vacsorán, meg talán jópár italon is. Érkezett Don elé három torta, meg a hozzá tartozó csapatos “kornyikálás”. A torta-pusztítás mellett többen a táncot választották az igazi, velejéig western kocsma feelingjében. Éjszaka a bölények lassan csatlakoztak le a buliról, és vittek haza magukkal örök emlékeket. Igazi team-building volt 🙂

–Gogo

Kapcsolódó galéria

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.