Extra klubnap a Footloose-zal

Habár klubnapról nem szoktunk beszámolót adni, most ez egy kivételes alkalom: még Gárdonyban megígérte Marshal (FL), hogy egyik klubnapunkra ellátogatnak. Az elmúlt kedd volt erre a kiválasztott időpont, Marshal és még 5 klubtag jött el hozzánk.

Mozgalmas napok ezek: az ember ilyenkor középpontban érzi magát. Kellemes “meglepetés” volt, hogy a Footloose mégis ellátogatott hozzánk, azaz Marshal betartotta ígéretét. Nagyon megható élmény volt látni, hogy az ‘anyaklubunk’ alapítója, Marshal milyen jól érzi magát közöttünk: táncok, beszélgetések, sörözés, sütizés és WB koktél ivás — minden jó, mit kívánhatunk.

Szívünk csücske, Kika is itt volt, majd később leugrottak hozzánk Csongi-Timiék is. Utoljára Gárdonyban találkoztunk, de azelőtt – sajnos – hónapokon át nem láttuk egymást. A társaság egy része kint füstölt, addig a másik fele bent táncolta a klasszikusnak mondható táncokat.

Marshal az este közepén felajánlotta, hogy tanít nekünk! Olyan táncot mutatott meg nekünk, amit még Hollandiából hozott el, nagyon egyszerű és mégis mutatós. A koreográfia neve: One Step Forward (ha lesz egy kis időm, fent lesz a koreográfiája). Csapatunk lelkesen állt fel Marshal mögé, amit megkönnyeztem: több mint 30-an lesték Marshal instrukcióit.

Később elkezdtek szállingózni haza az emberek, így fél tizenegy körül nehezen, de búcsút vettünk egymásnak. Természetesen áll a meghívás az ő klubnapjukra is, Pomázra. Ígérni már nem merünk, mert a csapat egészen szeptember végéig be van táblázva. De találunk rá alkalmat 🙂

–Gogo

Kapcsolódó galéria

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.