Johnny Cash emlékest

Csodálatos Johnny Cash emlékestet adott a Don Attila Band, amit mi sem hagyhattunk ki! Táncoltunk, barátkoztunk a nézőközönséggel, nagyokat mulattunk most is!

2012. március 31-én, szombaton Leányfalura ment el a bölénycsapat. A viharos-szeles idő ellenére sokan eljöttek a meghirdetett különleges zenés-táncos estre. A szervezők már nagyon várták a Wild Buffalo csapatát, hiszen Don Attila előre jelezte nekik, hogy érkezünk. Nem voltunk ismeretlenek számukra, hiszen már találkoztunk az Eperfesztiválon is.

Az első két dalt követően megkértük a DAB-ot, hogy mozgassa meg kissé a közönséget: ha nem is tánccal, de legalább a székeikkel – húzódjanak hátrébb, hogy a táncosok is elférjenek elől. Habár mi előre mentünk, többen hátul táncoltak – hiszen jöttek más csapatoktól is (Footloose LC, Plastic Cowboys).

A remek Johnny Cash dalokra mindig találtunk koreográfiát – csak akkor nem táncoltunk, amikor Don Attila a legkülönlegesebb hangszerét, a fűrészt vette elő. Nem, nem az ijedtségtől, hanem a lírai hatásától 🙂

Az est végére annyira jó hangulat kerekedett, hogy vastapssal többszöri ráadást követelt ki a közönség! Mi meg persze táncoltunk rá 😀

Köszönjük ezt az élményt, ezt a remek estet! Úgy búcsúztak el tőlünk, hogy nyáron visszavárnak minket ide falunapon.

–Gogo

Kapcsolódó galéria

Videófelvételek az estéről:

Ghost Riders In The Sky — Ring Of Fire — Easy Rider — I Still Miss Someone — Sixteen Tons

a végén két ráadás:
Ohio

Chattahoochee ~ magyaros változat

One thought on “Johnny Cash emlékest”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.