Kincsem Park 2010 aug. 15.vasárnap

Szerencsét hozott Overdose patkója!Lásd a rengeteg fotót a fotógalériában!!

Aranyvasárnap a Kincsem Parkban: Overdose toronymagasan nyert, a csapat pedig fantasztikus hangulatot varázsolt a közönségnek!

Délelőtt Concord, Petyus, Ákos a mobil színpadot szerelte, ami nem kis munka volt.

Délután, amikor megérkeztünk, gyorsan átvettük a lóverseny hangulatát, mert az illat, a sok ember, a látvány egyből elvarázsolt mindenkit. Egy páran, rohantunk a tribünhöz, hogy szem és fül tanúja legyünk annak az élménynek, ami kihagyhatatlan volt.

A díjkiosztót és vele együtt a himnuszt, már a sátorban, kivetítőn néztük. Jó érzés volt, amikor meghallottuk a hangszórókból, hogy név szerint a DAB-t és minket bereklámoznak.
Ezek után kezdődött a koncert, ekkor még nem is számítottunk rá, hogy mekkora siker áll előttünk.

Don Attiláék húzták a paták alá valót, a tőlük megszokott magas színvonalú muzsikával, a csapat pedig örömében csak táncolt, táncolt? Már az elején rengeteg tapsot, mosolyt kaptunk.

Az egyik zenekari szünetben még cd is felkerült, így tudásunkból többet is megmutathattunk a közönségünk örömére. Egy páran szórólapokat osztogattunk, így kerültünk közelebb az emberekhez, akik boldogan fogadtak minket, rengeteg dicsérő szót kapott a WB.

Sokan érdeklődtek, hol vagyunk, mikor lépünk fel máshol, van ?e tagfelvétel, nem győztünk felvilágosítást adni a sok kérdésre.

A DAB újra színpadra lépett, az érdeklődők száma gyarapodni kezdett, és a hangulat is egyre magasabbra hágott! A táncosaink kedvet csináltak a nézőknek is, akik együtt ropták velünk, igaz “free style”-ban! Attiláék pedig nem kímélték magukat, húzták kifulladásig!

Egyszer mindennek vége van, így a koncert is véget ért.

Mint összetartó csapat, természetes volt, hogy a színpad szétszedéséig együtt maradunk, aki tudott segített, vagy pihizett addig, míg nem végeztek a fiúk.

Külön köszönet jár Stufinak, aki rengeteg fotót készített, a végén pedig segített is.

Nagyon jó este volt! Köszönjük Attiláéknak, hogy velük lehettünk, és persze a közönségnek, hiszen nélkülük ez a remek, felejthetetlen este nem jöhetett volna létre.
Yeehaaaw!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.