Klaudia és Tamás esküvője a Sipito Pihenőparkban

A történet egy Valentin-napi Wild Buffalo-klubnappal kezdődött… Klaudia és Tamás, látva táncainkat, kedvet kaptak ahhoz, hogy tervezett esküvőjükön linedance táncbemutatót tartsanak a vendégeiknek, a hagyományos társastánc helyett.

Így a fiatal pár felkereste klubunk elnökét, Gogót és megkérte, tanítson be nekik egy ötperces, több táncból álló produkciót, amivel meglephetik majd a násznépet. Az esküvőre minket is meghívtak, így a csapat öt tagja tanúja lehetett az ifjú pár legboldogabb napjának.

A szorgalmas tanítványok így április 28-án, esküvőjükön, Pilis helységben, a Sipito Pihenőparkban, az eddig általunk látott legmesésebb esküvői környezetben, megmutathatták szorgalmuk gyümölcsét a családjuknak, barátaiknak.

A bemutató egy hagyományos keringővel indult, majd mintha a zene megakadt volna, a férj és arája eltűnt… és a násznép nagy örömére az ifjú pár kockás blúzban-ingben, western csizmában és kalapban tért vissza. Az összegyűlt rokonok és barátok körében nagy tetszést aratott a bemutató, majd az ifjú pár kérésére egy táncot is betanítottunk az ünneplő sokadalomnak.

Szinte mindenki megtanulta a God Blessed Texast, és hajnalig ropta a táncot.

Köszönjük, hogy ott lehettünk, kedves Klaudia és Tamás! Gratulálunk a tánchoz, és a házasságotokhoz is!

Keep it country!

–Dorci

Kapcsolódó galéria

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.