Látogatóban a country magyar atyjánál

A hetünk igen mozgalmasra és élménydúsra sikeredett: pénteken Old Cowboy meghívására ellátogattunk a Footloose klubnapjára, amit a Pomázi Udvaros Csárdában tartanak minden héten.
Igen meglepődtünk, mikor az Udvaros Csárda parkolójába álltunk be: ugyanis alig volt hely. Nagyon sokan jöttek el ide, hogy együtt linedance-elhessenek az ismert dalokra. Kereken 10-en képviseltük a Wild Buffalo-t, azonban – szerencsére – a közel 50 fős társaságban nem maradtunk többségben.

Old Cowboy hangosan üdvözölt minket, és ahogy később is kiderült, nagyon örültek nekünk. Kellemes fogadtatás után még kellemesebb estét töltöttünk együtt. Záróra utánig szólt a country, rengeteget táncoltunk.

Kika tanított egy új táncot, ami olyan jól mutat, hogy érdemes lenne később is elővenni (ha megtaláltuk a leírását, felkerül a táncaink közé: úgy hívják, hogy There Goes. Kika – köszönjük! 😀 Ez is bekerül a ‘Kika-táncok’ listájába, hasonlóan az If Love Was A River-hez, amit mindenki mint “Kika-lassú”-t ismer már 😀 Később Andi, az egyik új lelkes tagja a Footloose-nak utánakérdezett a Porushka Paranyának, amit előzőleg eltáncoltunk nekik. Remélem, fogjuk tudni együtt táncolni később 😀

Nagyon jó kikapcsolódás volt, reméljük, máskor is lesz lehetőség ellátogatni ide!

–Teca

Kapcsolódó galéria

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.