wildbuffalo.eu

Learned dances on club evenings

Tuesday, July 18, 2017

Itt megtalálhatjátok azoknak a táncoknak a listáját, amiket a klubnapokon tanulunk vagy veszünk át. Minden héten frissül a lista, itt utánakereshettek a megkedvelt táncoknak!

tovább

1% of your personal income tax

Sunday, April 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-42

tovább

WB-CD listák

Tuesday, December 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

Saturday, December 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Lovasnap a Lőrinci SZAC pályán

Sunday, September 28th, 2008

Facebook
Városkép XVII/18. száma

Városkép XVII/18. száma

 A Wild Buffalo LC-t is említik a Városkép (Pestszentlőrinc-Pestszentimre Közéleti Lapja) XVII. évfolymának 18. számában, a 22. oldalon. Ha rákattintasz a képre, nagyobb méretben el is olvashatod!

A Szentlőrinci Sport Lovas Egyesület nem kis fába vágta a fejszéjét: a XVIII. kerületben először, hagyományőrző céllal rendezi meg a Szentlőrinci Díjugrató Kupa sorozatot. Az egyesület célja, hogy a kerület lakói megismerkedjenek a lovas sport díjugrató szakágával.

A verseny helyszíne: a 1908 SZAC pálya a Gerely és Nefelejcs utca sarkán.

Az ugratóversenyről

A lóval való sportolás során aktív kapcsolat alakul ki az ember és az állat között. Fel kell venni a mozgását, érezni, hogy mit akar, és a segítségére lenni. Ehhez a fizikai felkészültség mellett mindenképpen lelki harmóniára van szükség, ugyanis teljesen egy hullámhosszon kell lenni egymással a lónak és az embernek?

A díjugratás során a lovasok egymástól eltérő magasságú és szélességű akadályokból álló sorozaton ugratnak át. A lovasoknak a pályán, meghatározott számú leverhető, mesterséges akadályt kell – a szintidőn belül – meghatározott sorrendben leküzdeniük.

A Wild Buffalo

A klub tagjai igazán jól érzik magukat lovas környezetben, ezért gyakran ellátogatunk lovas rendezvényekre is. A Footlose LC hagyományos szereplője a SZAC pályán rendezett lovasversenyeknek, a verseny szüneteiben linedance bemutatóval szórakoztatja a fáradt versenyzőket és a közönséget. A vasárnapi versenyre a lovasnap rendezője személyesen hívta meg a Wild Buffalo LC-t is, a meghívásnak a legnagyobb örömmel tettünk eleget.

Az idő is kegyes volt, a szeptember végi szikrázó napsütésben gyönyörű lovak között, füves pályán tartottunk rövid táncbemutatót.

Köszönjük a szép napot!

— Cuca

Képgaléria

További információ:

Arany Patkó lovas bolt

Facebook

Beszámolók, Lovak, Sajtó.

6 megjegyzés

 1. jojo2:

  Sziasztok!

  Szerintem nagyon jók voltunk. Nem lett elkapkodott a rendezés… csak kár, hogy megvárakoztattak picit. 😛

 2. timcsi:

  bár nem lehettem ott egyéb elfoglaltságaim miatt – a thunderpussies színeiben léptem fel egy meg nem nevezhető helyen – , de elsők között néztem meg a képeket!! amint lehet, odamontírozom magam 1-2 képre! 😀

 3. gogo:

  timcsire válasz: bibibeeee, én ott voltam és nagyon jól éreztem magam!!! azért is szeretem ennyire ezt a mi kis népes csapatunkat, mert mindig jut egy-egy mosoly egy-egy pillanatra!!! szerencsére még a nap is kisütött, így pólóban nyomhattuk a táncokat, habár még garbóban és bőrkabátban érkeztünk 3:D ha meglesznek a videók, vágom is!!! puszi mindenkinek!

 4. gogo:

  timcsi rere: habár szívesen kipróbálnám magam is a thunderpussies színeiben… 3xDDD quartettben persze, mert úgy mutatna!! — szóval, irigy vagyok picit, de kárpótol a fincsa rumcocos, amit cucától kaptam a helyszínen 3:D köszi-puszi

 5. timcsi:

  most már értem, hogy a thunderpussies alapítója miért nem volt köztünk!! rumcocost osztogatott a kislányoknak! cuca, számolunk! :DD

 6. Ákos:

  Sziasztok!
  Kicsit rosszul éreztem magam, amikor két hiper-szuper csúcsmodern kamerát adtak a kezembe, hogy vegyem fel a vad-bölény-csordát 😀 Természetesen ennek örültem, de kiderült, hogy csak az egyikkel sikerült felvételt készíteni 🙁 Nekem nagyon tetszett az előadás 🙂

  Ui.: csak így tovább!

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.