Szentendrei Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál

Tessék csak tessék! A Wild Buffalo LC fellépője volt a 2009. augusztus 28-29-30-án tartott Szentendrei Éjjel-Nappal Fesztiválnak. Vasárnap a Fő tér countryba burkolózott egy órára!

Különleges hétvégére készült csapatunk: augusztus 30-án, vasárnap “Vadnyugati Táncbemutató”-val varázsoltuk el a nézőközönségünket a szentendrei Fő téren.

 A kapcsolatunk ez esetben Veránk volt: egyik klubnap alkalmával újságolta el, hogy olyan szépeket hallottak tőle erről a táncról, úgy gondolták, megkeresik és elhívják őt és csapatát. Vera áradozása a linedance-ről úgy tűnik, beérett: vasárnap ott állt csapatunk a fesztivál központi helyszínén, hogy ízelítőt adjon a western világából.

Egy órás produkcióval készültünk. A bekonferálást követően Concord lépett a színpadra és cirádás coltjával az ég felé lőtt többször. Visszatette a pisztolyát a díszes tartójába, majd ledobta magáról western kabátját. A többiek addig fellopóztak mögé és kezdetét vette a tánc. Az első csoportban így Concord mellett a színpadon adta legjobbját Teca, Petyus, Marika, Betty, Gabi, Móni és Viki. A csapatból kiemelem Vikit, ez az első megmérettetése volt 🙂 Hét táncot mutattak be, ami után következett a váltás.

A második csapatban táncolt Attila, Dia, Vera, Timcsi, Szilvi és én. Ez a csapat is hét számot mutatott be, nagyrészt a kedvenceinkkel. A középső blokk után következett a finálé: a két csapat együtt volt fent a színpadon és táncolt el további hét táncot. Mondanom sem kell, a Fő tér betelt nézőkkel, alig fértek el és szinte végig tapssal gratuláltak. Még a gyerekeknek sem tűnt fel, hogy mennyire repül az idő, mindenki maradt az egész előadás erejéig. Erős tapssal búcsúztattak minket a táncok legvégén, ahol megköszöntük a sok-sok bíztatást.

A színpadot elhagyva a nézők közül majdnem mindenkihez mentek érdeklődők, akiket annyira megfogott az egész hangulata, hogy nem bírta, muszáj volt érdeklődnie. Ez annyi időt elvett, hogy megintcsak nem jutott idő arra, hogy közös csapatképe(ke)t készíttessünk magunkról. Civilben eljött Don Attila a párjával és új énekesük, Judit is, hogy megnézzenek minket a ‘színpadon túl’. Don Attila elmondta, tudta, hogy ez jól mutat, de nem gondolta volna, hogy ennyire! 🙂 Az ő szaván felül adtunk Timcsi anyukájának szavára is: ő ugyanis régebben látott minket (már majdnem egy éve) utoljára, és szerinte azóta rengeteget fejlődtünk! Így hát, nem maradt más hátra, csak előre: zsebeljük be a dícséreteket és készülünk a további fellépésekre 🙂

A csapatnak külön szeretnék itt is gratulálni!

–Gogo

Kapcsolódó galéria

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.