SzilWestern WB módra

SzilWestern megszervezésével búcsúztatta a Wild Buffalo a 2008-as évet és köszöntötte 2009-et country zenével, linedance-szel és sok-sok jóbaráttal!

Eljött a nagy nap! A Wild Buffalo óriási bulit hirdetett szilveszter éjszakájára, ahová mintegy 70 vendéget vártunk. Már előző napi klubestünkön készültünk erre a bulira, mindenki szorgosan segédkezett, hogy tökéletesen alakulhasson a 2008-as év utolsó estéje. (Klubnapi képeket nézegethetsz, ha ide kattintasz!) Nagy izgalommal vártuk már az évzárást, mindenki kivette a részét a készülődésből.

Ünnepi vacsorával indítottunk este 8 órakor, amit a Touring Hotel éttermében készítettek el számunkra. Addigra már megérkeztek Don Attiláék is, akik előkészítették a terepet maguknak, hogy később a legjobb zenékkel hangolják a résztvevőket és rajongókat. Már a vacsoránál sejteni lehetett, hogy többen leszünk, mint amire számítottunk, de ennek csak örültünk, hiszen annál jobb társaságban ünnepelhettünk.

A vacsorát követően egy kis intermezzo következett a zenéig: mókás játék-esküvőt tartottunk. Apropója egyik gyönyörű bölénylányunk, Timcsi könnyelmű fogadalma előző szilveszterkor: megfogadta, hogy 2008-ban férjhez megy, én pedig jó barátnő lévén betartottam a fogadalmát. Ha máskor nem, még éjfél előtt “el kellett adni a lányt”, ebben segítségemre volt Jojo, akiről kiderült, hogy pályát tévesztett: színésznek vagy Elvis-imitátornak kellett volna mennie. Las Vegasban úgy szokás, hogy a villámesküvőket Elvisnek öltözött papok tartják, ehhez tartottuk magunkat: a kalapos menyasszonyt és meglepetés-vőlegényét Elvis (alias Jojo) adta össze egy röpke szertartás keretében. Volt itt minden, ami egy countrys esküvőhöz kell: cowboy-kalapon fátyol, összeillő gyűrűk, amik patkón lógtak és persze kardos (honky-tonk) menyecske, aki vőlegénye nyakába ugrott, amint meglátta.

 A mennyegző után következett a Don Attila Band, akik egészen éjfélig, majd azután hajnalig húzták a talpalávalót. Természetesen a stílus country volt, bár egy-egy alkalommal játszottak könnyedebb dalokat is, hogy kedvezzenek azoknak, akik nem tudnak meghatározott koreográfiákat a dalaikra. Nem volt hiány sem látványban, sem hangzásban: velejéig country egész éjszaka. Nem is emlékszem, hogy hagytunk volna ki a zeneszámaikból bármelyiket, amelyikre nem linedance-eltünk volna többen.

Egyik zenei szünetben Pindit felkérték egy könnyebb tánc tanítására. Pindi rendkívül jó karmesterként tanította azoknak a Texas Stomp-ot, akik talán sose táncoltak még ilyet és így. Lelkesnek bizonyult a társaság, mindenki maga ügyessége által próbálta a lépéseket. A koreográfiát aztán zenére is kipróbálták többen. Jó lendületet adott, hogy az ünneplő társaságból más zenékre is táncoljanak a linedance-elők mellett.

 Éjfélkor előkerültek a pezsgős poharak és üvegek, a Himnusz eléneklése (részemről kornyikálása) után mindenki buék-ozott mindenkinek. Jojo mesélte nekem aztán, hogy ennyi puszit ilyen rövid idő alatt ennyi hölgytől még soha életében nem kapott (lehet, hogy előző órai alakításának volt ez köszönhető 🙂 ). Majd ezután következett a tombola mókás és értékes ajándékokkal. NagyAndi, Zsuzsi, Riki Marcsi és Vera osztották a különböző ajándékokat. Volt nagy vigadalom a tombola-nyeremények láttán és együtt-nevetés a nyerteseikkel.

A sok izgalom és mókázás után egészen hajnalig mulattunk: táncoltunk, nevettünk, dumcsiztunk együtt, egymással. Nagyon sok kép készült, ezek közül Big Lali képei adják vissza talán a legjobban, hogy milyen is volt. Most már így utólag bátran mondhatom: nagyon jól sikerült! Helyén volt a díszítés, mozgalmas volt a programoktól, fantasztikus volt a zene. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett ebben és remélem, hogy aki ott volt, hasonlóan vélekedik, mint jómagam: egy életre szóló élmény marad utána! 🙂

–Gogo

Big Lali képtára

Kapcsolódó galéria

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.