wildbuffalo.eu

Learned dances on club evenings

Tuesday, July 18, 2017

Itt megtalálhatjátok azoknak a táncoknak a listáját, amiket a klubnapokon tanulunk vagy veszünk át. Minden héten frissül a lista, itt utánakereshettek a megkedvelt táncoknak!

tovább

1% of your personal income tax

Sunday, April 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-42

tovább

WB-CD listák

Tuesday, December 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

Saturday, December 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Tarám: ünnepélyes weboldal-átadó

Thursday, October 2nd, 2008

Facebook

Szolgálati közlemény következik! Szívesen szöszmötöltünk volna még egy-két hétig a honlapunk csinosítgatásával, de most mégis engedünk a fokozódó nyomásnak, és – kicsit félkész állapotban ugyan – átadjuk nektek a wildbuffalo.eu-t, hogy velünk örülhessetek neki.

Néhány tanács, útmutató a használatához:

Regisztráció és kommentek

Ha szeretnél üzenetet hagyni, vagy a későbbiekben bővülő szolgáltatások közül minél többet igénybe venni, javasoljuk hogy regisztrálj az oldalra, a jobb felső sarokban található kis lakatra kattintva. Az első üzeneted nem fog azonnal megjelenni – az admin először jóváhagyja, hogy biztosak legyünk benne, nem egy levélszemét-küldő regisztrált az oldalra. Az első jóváhagyás után már korlátozás nélkül üzenhetsz, használhatod a szolgáltatásokat.

Moderálás és szabályok

A diktatórikus demokráciában minden véleménynyilvánítás megengedett, azonban a sértő, obszcén, vulgáris, pocskondiázó vagy törvényt sértő megjegyzéseket az admin el fogja távolítani az oldalról. Ha eltávolítottuk a bejegyzésedet, és nem értesz ezzel egyet, nyugodtan keress meg minket, és megbeszéljük a dolgot. Ugyanez vonatkozik a kéretlen reklámokra: öncélú hirdetést kérlek ne helyezz el az oldalunkon. Persze ha egy jó kis western boltot, kocsmát találtál, vagy egy közelgő koncertről, lovasnapról adsz hírt, azt megköszönjük – és még a programajánlónkba is felvesszük.

Szerzői jogok: képek és írások

Sokat dolgozunk a honlap tartalmának fejlesztésén, a koreográfiák fordításán és lejegyzésén, mégis arra bíztatunk, használd bátran anyagainkat. Ha megtetszik egy koreográfia, fotó vagy cikk, nyugodtan tedd közzé, publikáld saját weboldaladon. Megköszönjük, ha ilyenkor megjelölöd a forrást is: www.wildbuffalo.eu. Ha szükséged van ehhez bannerünkre, keress meg és elküldjük neked a kívánt méretben.

Jön… jön… jön…

Előkészületben, fejlesztés alatt van még egy rakás funkció, widget és szolgáltatás. Nemsokára fel tudsz majd iratkozni a hírlevelünkre, beszélgethetsz a fórumon, készül az üzenőfal, nézegetheted tagjainkat és meglévő dolgainkon is csinosítani fogunk még.

Szívesen fogadjuk észrevételeidet, megjegyzéseidet az oldallal kapcsolatban!

Jó szórakozást!

Bölények

Facebook

News.

10 megjegyzés

 1. Gogo:

  én lenni nagyon-nagyon boldog h beindultunk!!! 3XDDD

 2. martika:

  szia mindenkinek aki olvas. Márta vagyok ezzel a névvel, hogy “martika”. Örülök, hogy végre írhatok itt. tegnap éjjel óta azzal szórakoztam és a Cuca segítéségét is igénybe vette, mert nem akart rendben a regisztráció siklerülni. DE ITT VAGYOK!
  Lehet, hogy nekem is azt kellett volna mondanom, hogy “MUKODJ!”
  Egyébként a gogonak csak annyi, hogy egy szuper csajszi, mert már éjjel képes volt feltenni a klubnapi képeket
  Egyébként nagyon klassz lett a honlapunk és ez a MIÉNK!
  martika

 3. Concord:

  Sziasztok!
  Benn vagyok én is! 🙂

 4. bori68:

  Sziasztok Lányok!
  Nagyon ügyesek voltatok, a honlap szebb, tartalmasabb és ötletesebb mint reméltem! Emelem, (neml létező) cowboy kalapom! További nagyon sok sikert kívánok hozzá!! 🙂

 5. Dani:

  Sziasztok!
  Jól néz ki az oldal, gratulálok!
  + találtam pár képet, amin rajta vagyok. 😉

 6. Timcsi:

  A “szabad préda”!!! 😀 Nagyon örülünk ám Neked Gogoval! De szerintem Cuca is csatlakozik! Meg a többiek, ha megismernek Téged! Tessék jönni gyakorolni – nem csak mindig a rock 😀

 7. Cuca:

  Szija Préda!

  életlenek lettek ám a partifotók, úgyhogy muszáj eljönnöd ismételni, különben mit mutogatsz a spanoknak??

  Október 17, motoros buli?

 8. Dani:

  Ermmm. A táncot inkább hagyjuk. Tuti az lenne belőle, mint ami a country feszten volt. 😀 Szóval vannak ilyen antitalentumok, akik összekeverik állandóan melyik a jobb és bal láb, merre is kellene fordulni stb. 😀 De nézni… hmmm, nos az más tészta, azt bármikor szívesen. 😉

 9. Ákos:

  Sziasztok!

  Én is itt vagyok és figyelek a háttérben! Ha már nem leszek én sem beteg (torokgyulladás), lemegyek a klubnapra, hogy én is gyakoroljak!

 10. Geri:

  Sziasztok bölények!

  Habár csak ritkábban tudunk találkozni, nagyon örülök, hogy beindítottátok az oldalatokat, mert így mindig friss infókat kaphatok rólatok (is)! 🙂

  ui: Egyébként Ákos barátja vagyok, biztos emlékeztek, az egyik klubnapon is ott voltam, Szegeden is ott voltam és a Malacsütésen is!

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.