Vendégeink a klubnapon: Gamblers!

Hogy közhelyekkel éljünk: “kölcsönkenyér visszajár” – de a lehető legjobb értelemben. A Gambler Linedancers nagy meglepetésünkre visszalátogatott minket.

A Gambler 8 fős csapata tiszteletét tette a pénteki klubnapunkon. A vidámság és a szeretet mellett sok-sok pogácsát és finomabbnál finomabb süteményeket is hoztak magukkal. A nagy termünkre ezúttal a “teltház” felirat volt a jellemző 🙂

Kellő mennyiségű kalória után megragadtuk az alkalmat, hogy közös linedance tanulásba fogjunk. A mindig lelkes Gogo 2 tánc tanításával is megörvendeztett minket és a vendégeinket. Először a Happy Auction-t, általunk csak “Manós”-nak nevezett táncot sajátítottuk el, aminek B része Franciskáéknál is nagy tetszést aratott. De ez még nem volt elég, kicsivel később egy könnyű, bár annál mutatósabb koreográfiát vettünk át, aminek neve: Wanna Be.

Sajnos az idő szűke miatt a ‘hazárdjátékosok’ távozni kényszerültek, de reméljük ők is szép perceknek élték meg a közös klubnapunkat.

Azonban meglepetésekben nem ért véget az este: ugyanis Stufi (Betty-táncosunk párja) beavatott lett a linedance kedvelők körében. Megtanulta és Gabóca-Betty társaságában be is mutatta élete első (és reméljük, nem utolsó) táncát, a Texas Stomp-ot. Ezúton is gratulálunk neki és buzdítjuk további lelkes tanulásra! 🙂

–TiGo

Kapcsolódó galéria

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.